ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αρχή με "διπλό" για την Εθνική Ελπίδων, 2-0 στη Λευκορωσία

ΦΙΛΙΚΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Εθνική Ελπίδων EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελπίδων ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2019. Επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Λευκορωσίας, με γκολ που σημείωσαν οι Γαλανόπουλος και Κουλούρης. (VIDEO)

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων για τα προκριματικά του Euro U21, που θα γίνει το 2019, ξεκίνησαν ιδανικά. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Λευκορωσίας, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Γαλανόπουλος και Κουλούρης.

Το 1-0 για τη "γαλανόλευκη" έγινε στο 10ο λεπτό, με καταπληκτικό σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή ο χαφ τη ΑΕΚ. Στο 79', ο Λημνιός εκτέλεσε κόρνερ, ο αρχηγός Κουλούρης έκανε την κεφαλιά και "καθάρισε" το τρίποντο.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Κότσαρης, Σάλιακας (85' Δεληγιαννίδης), Τσιμίκας, Ευαγγέλου, Πασαλίδης, Γαλανόπουλος, Καραχάλιος, Λάμπρου (81' Μεληκιώτης), Ανδρούτσος, Μανθάτης (66' Λημνιός), Κουλούρης.

Στον πάγκο έμειναν οι: Θεοδωράκης, Νικολάου, Π. Ορφανίδης, Κατράνης. Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική Ελπίδων αυτό στις 4 Σεπτεμβρίου με τη Μολδαβία στο Περιστέρι (18.30).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Κροατία 3

2. Ελλάδα 3

3. Λευκορωσία 3 *

4. Μολδαβία 3 *

5. Σαν Μαρίνο 0 *

6. Τσεχία 0

- Οι ομάδες με * έχουν δύο ματς, οι υπόλοιπες ένα.

* Οι εννέα πρώτοι των ομίλων εξασφαλίζουν απευθείας την πρόκριση στα τελικά (θα γίνουν σε Ιταλία - Σαν Μαρίνο).

** Από τους τέσσερις δεύτερους με τους περισσότερους βαθμούς, αφαιρώντας τα ματς με την 6η κάθε ομίλου στους ομίλους με έξι ομάδες, θα προκύψουν δύο ζευγάρια, που θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες μπαράζ.

*** Η Ιταλία περνά άνευ αγώνων ως διοργανώτρια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ