ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αποβλήθηκε από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ο Τσάνας

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ÔÓÁÍÁÓ(Á) ÓÊÉÌÐÅ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ÔÓÁÍÁÓ(Á) ÓÊÉÌÐÅ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ανάμεσα στην Κροατία και την Εθνική Ελλάδας, ο διαιτητής της αναμέτρησης Τζιανλούκα Ρόκι, απέβαλε από τον πάγκο της Εθνικής τον Κώστα Τσάνα.

Οι διαμαρτυρίες του Κώστα Τσάνα, άμεσος συνεργάτης του Μίκαελ Σκίμπε, στο 44' της αναμέτρησης της Κροατίας με την Εθνική Ελλάδας για φάουλ πάνω στον Σάμαρη οδήγησαν στην αποβολή του Έλληνα προπονητή.

Ο Τσάνας διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα φάουλ που δεν δόθηκε και από το οποίο στη συνέχεια η Κροατία έχασε μια τρομερή ευκαιρία λόγω διπλής επέμβασης του Καρνέζη.

Ο Ιταλός διαιτητής της αναμέτρησης, Τζιανλούκα Ρόκι, με το που σταμάτησε το παιχνίδι πήγε προς τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και ζήτησε να αποχωρήσει από τον πάγκο ο Τσάνας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ