ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αντίστροφη μέτρηση για Καραγκούνη

Αντίστροφη μέτρηση για Καραγκούνη
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καραγκούνης πρέπει να θεωρείται τελειωμένος από την Εθνική ομάδα, απλά μένει να δούμε αν θα παραιτηθεί ή θα ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας από την ίδια την ομοσπονδία. Οι σχέσεις με τον Σέρχιο Μαρκαριάν δεν είναι πλέον αγαστές.

Τέλος εποχής για τον Γιώργο Καραγκούνη στην Εθνική... Άδοξο σε κάθε περίπτωση, διότι κανείς δεν είχε στο μυαλό του όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία μαζί του ύστερα από εκείνο το παιχνίδι με τη Ρουμανία στο Φάληρο, πως θα ήταν τόσο σύντομο το πέρασμά του από την ομάδα που αγάπησε και υπηρέτησε όσο καμία άλλη στη μεγάλη ποδοσφαιρική διαδρομή του. Πικρό επίσης γιατί δεν μπόρεσε να κάνει αυτά που είχε στο μυαλό του και σε κάθε περίπτωση δεν συνδυάστηκε με επιτυχία η θητεία του στο πόστο του διευθυντή εθνικών ομάδων.

Ο "Κάρα" έχει τελειώσει οριστικά και απλά μένει να μάθουμε πώς θα γίνει αυτό. Αν θα παραιτηθεί ή αν θα ανακοινώσει η ΕΠΟ το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές. Το γεγονός ότι ενημερώθηκε για την... "απουσία" του από το αυριανό (24/7) ταξίδι για την Αγία Πετρούπολη, αν και είχε "κλειστεί" εισιτήριο στο όνομά του εδώ και καιρό, φανερώνει πως πλέον δεν λογίζεται μέλος της ομάδας και ως εκ τούτου δεν κρίθηκε απαραίτητο να ταξιδέψει για την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας. Άλλωστε, δεν ήταν παρών ούτε στη σημερινή (23/7) συνάντηση ανάμεσα σε Γιώργο Γκιρτζίκη και Σέρχιο Μαρκαριάν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όσο για τις σχέσεις του με τον Ουρουγουανό προπονητή, σε καμία των περιπτώσεων δεν θυμίζουν αυτές του παρελθόντος, όταν ο "Κάρα" έδινε μάχη για να τον φέρει στην Εθνική ομάδα, αποτελώντας -κόντρα σε πολλούς- την προσωπική του επιλογή. Ειδικά μετά τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε, έχουν αλλάξει προς το χειρότερο, αφού υπάρχει διαφορά αντίληψης σε αρκετά ζητήματα. Η περίπτωση του Νίκου Κωστένογλου είναι ένα απ' αυτά, καθώς ο Μαρκαριάν επιθυμούσε το "διαζύγιο" με τον βοηθό του, εν αντιθέσει με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας. Αυτό, ασφαλώς, δεν ήταν τον τελευταίο καιρό το μοναδικο σημείο τριβής Καραγκούνη - Μαρκαριάν, σε μια σχέση όπου το γυαλί έχει ραγίσει οριστικά.

Επιπλέον, οι σχέσεις του Μαρκαριάν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας είναι πλέον πολύ καλές, την ώρα που είχε χαθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Καραγκούνη από την πλευρά της ΕΠΟ. Ουσιαστικά, ο "τυπάρας" έμεινε μόνος του χωρίς υποστηρικτές και η σημερινή δήλωση του προπονητή μετά την συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Γκιρτζίκη φανερώνει πολλά. Το κλίμα είχε "βαρύνει" αρκετά για τον "Κάρα", βλέποντας ακόμα και τον άνθρωπο που έδωσε αγώνα για να τον φέρει στην ομάδα, να μην κινείται πλέον στο ίδιο μήκος κύματος μαζί του, αλλά να "συμπλέει" με την Ομοσπονδία, η οποία έχει ταχθεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο υπέρ της παραμονής του Μαρκαριάν και συνέχισης του έργου του στον "γαλανόλευκο" πάγκο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης έχει πάρει τις αποφάσεις του για το πώς θέλει να πορευτεί η Εθνική από 'δω και πέρα. Επιθυμεί να μείνει ο Σέρχιο Μαρκαριάν στην τεχνική ηγεσία και να υπηρετήσει το πλάνο που έχουν καταστρώσει. Μένει να δούμε αν τελικά ο ίδιος ο Ουρουγουανός θα αλλάξει την άποψή του και θα συνεχίσει στην ομάδα. Αυτό δεν αποκλείεται να συνδέεται και με την οριστική κατάληξη του ανοιχτού ζητήματος με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος ως τώρα τηρεί σιγή ιχθύος και δεν έχει μιλήσει. Στη μέση όλων αυτών, βρίσκεται η Εθνική ομάδα. Καλό είναι να την σκεφτούμε κάποτε κι αυτή λιγάκι...

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ