ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αντί στα Νησιά Φερόε... τελικά στην Κοπεγχάγη η Εθνική Ελλάδος

Αντί στα Νησιά Φερόε... τελικά στην Κοπεγχάγη η Εθνική Ελλάδος
INTIME SPORTS

Περιπετειώδης η πτήση που μετέφερε την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στα Νησιά Φερόε καθώς το αεροπλάνο έκανε δυο αποτυχημένες προσπάθειες να προσγειωθεί, λόγω πυκνής ομίχλης, και τελικά προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα της Δανίας, την Κοπεγχάγη.

Είθισται στις πτήσεις που μεταφέρουν τις πτήσεις των Εθνικών ομάδων να γράφεται το κοινότυπο πως όλα κύλησαν χαλαρά και η αποστολή έφτασε στον προορισμό της χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Αυτά στις άλλες αποστολές, όχι σε αυτή που μετέφερε την εθνική μας ομάδα στα Νησιά Φερόε για τον Σαββατιάτικο αγώνα των προκριματικών του EURO 2016.

Αν και πράγματι όλα κυλούσαν μια χαρά, δεν υπήρχαν αναταράξεις και το αεροπλάνο έφτανε ύστερα από περίπου 5 ώρες στο αεροδρόμιο εν τούτοις ο καιρός είχε άλλα σχέδια.

Όσο και αν ο πιλότος έβαλε όλη την εμπειρία και την μαεστρία του δυστυχώς η προσγείωση δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Η πυκνή ομίχλη και η περιορισμένη ορατότητα δεν επέτρεψαν στον πιλότο δυο φορές να προσγειώσει το αεροπλάνο. Την ώρα που πλησίαζε χαμηλά και πίστευες πως η ταλαιπωρία έφτανε στο τέλος έκανε ξανά κίνηση προς τα πάνω.

Το εναλλακτικό πλάνο ήταν η Κοπεγχάγη. Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε την γαλανόλευκη και τους εκπροσώπους του Τύπου έφτασε στον πλησιέστερο δυνατό προορισμό που ήταν η πρωτεύουσα της Δανίας. Αναμφίβολα μεγάλη ταλαιπωρία για όλους (συνολικά επτά ώρες στον αέρα) όμως η ασφάλεια των επιβατών είναι πάνω από όλα.

Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στην Κοπεγχάγη και αναζητείται ο καλύτερος δυνατός τρόπος για την αναχώρηση της στην διάρκεια της Παρασκευής (12/6) προκειμένου να μην υπάρξει εκ νέου ταλαιπωρία.

Τα σενάρια για την πτήση της αποστολής της Εθνικής Ελλάδος

Ο γύρος της Βόρειας Ευρώπης

Δείτε και ένα χαρακτηριστικό tweet με την πτήση και την διαδρομή της Εθνικής Ελλάδος όπως ανέβηκε στο επίσημο twitter της Εθνικής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ