ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Άνοδος επτά θέσεων για την Εθνική στο FIFA Ranking

Άνοδος επτά θέσεων για την Εθνική στο FIFA Ranking
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άνοδο επτά θέσεων σημείωσε η Εθνική Ανδρών για τον μήνα Νοέμβριο στο FIFA Coca Cola Ranking, μετακινούμενη από την 44η στην 37η θέση, όπως ανακοίνωσε η διεθνής συνομοσπονδία.

Άνοδο επτά θέσεων σημείωσε η Εθνική Ανδρών για τον μήνα Νοέμβριο στο FIFA Coca Cola Ranking, μετακινούμενη από την 44η στην 37η θέση, όπως ανακοίνωσε η διεθνής συνομοσπονδία. Επικεφαλής της βαθμολογίας πλέον είναι το Βέλγιο, που ανέβηκε στην κορυφή από την 3η θέση που βρισκόταν τον προηγούμενο μήνα και το οποίο θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ανδρών στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Εντυπωσιακή άνοδο σημείωσε και η Βοσνία/Ερζεγοβίνη, επίσης αντίπαλος της Εθνικής στο δρόμο για τη Ρωσία, ανεβαίνοντας από την 30η στην 20η θέση, αλλά ακόμη περισσότερο η Κύπρος, η οποία αναρριχήθηκε 38 ολόκληρες θέσεις, πηγαίνοντας από την 114η στην 76η θέση. Αντιθέτως η Εσθονία έπεσε τρεις θέσεις (90η από 87η).

Εξάλλου, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνεχάρη μέσω των social media το Βέλγιο που ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή του FIFA Ranking.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ