ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Άνετη επικράτηση για την Εθνική Νέων 5-0 τη Λετονία

Άνετη επικράτηση για την Εθνική Νέων 5-0 τη Λετονία

Η Εθνική Νέων στο δεύτερο φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της Λετονίας επικράτησε με 5-0 με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. (VIDEO)

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε στο δεύτερο φιλικό της με τη Λετονία η Εθνική Νέων και πέτυχε ευρεία νίκη με σκορ 5-0 σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού τη Δευτέρα το απόγευμα.

Οι Έλληνες διεθνείς έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν ακόμα μεγαλύτερη νίκη αφού απειλούσαν συνέχεια την αντίπαλη εστία.

Το 1-0 για την Εθνική διαμόρφωσε στο 32' της αναμέτρησης ο Εμμανουηλίδης. Σε όμορφη αντεπίθεση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Ξενιτίδης έδωσε δεξιά του στον Εμμανουηλίδη ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Τζοβάρας από τα αριστερά έκανε ωραία ενέργεια και σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και ο Τριμμάτης από κοντά έκανε το 2-0.

Στο 66' ήταν η σειρά του Τζοβάρα να γίνει κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, να κάνει μια υπέροχη ντρίπλα και σουτ για να διαμορφώσει το 3-0 ενώ ο ίδιος παίκτης στο 72' από κοντά με πλασέ έκανε το 4-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79' λεπτό ο Κωστανάσιος όταν κατέβασε ωραία τη μπάλα μετά από λάθος διώξιμο και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ελλάδα:Κίναλης- Γαλούπης (74’ Παπάζογλου), Μπαξεβάνος (74’ Ζήσης), Μπούσης (57’ Δημητρίου), Τζοβάρας (74’ Γιούσης), Καμπέτσης, Πέιος (57’ Νταλακούρας), Τριμμάτης, Ξενιτίδης (57’ Χατζηδίμπας), Εμμανουηλίδης (57’ Κωστανάσιος), Πετράκης (74’ Τάμπας).

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα από το Nafpaktia news:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ