ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανατροπή και επικράτηση της Εθνικής Παίδων 3-2 τη Γερμανία

Ανατροπή και επικράτηση της Εθνικής Παίδων 3-2 τη Γερμανία

Η Εθνική Παίδων βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά γύρισε το ματς τούμπα και επικράτησε 3-2 της Γερμανίας σε αγώνα για το διεθνές τουρνουά "Croatia Cup 2016".

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της εθνικής παίδων στο διεθνές τουρνουά "Croatia Cup 2016" με την ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλου να επικρατεί με 3-2 της αντίστοιχης ομάδας της Γερμανίας και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο 40' όμως και μετά από μια εντυπωσιακή ανατροπή οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος σημείωσαν τρία γκολ με τρεις διαφορετικούς σκόρερ και πήραν τη νίκη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΕΠΟ αναφέρει:

"Νίκη 3-2 επί της αντίστοιχης της Γερμανίας πέτυχε η Εθνική Παίδων, στον πρώτο της αγώνα για το διεθνές τουρνουά «Croatia Cup 2016».

Η Εθνική μας, αν και στο πρώτο μισό της αναμέτρησης βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, αντέδρασε και με τα τέρματα των Γκοτζαμανίδη (65΄), Γκαργκατζαλίδη (71΄) και Ζουμπουλίδη (73΄) κατάφερε την ανατροπή.

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Βουτσάς, Τσαούσης, Αντζουλάς, Παπαδόπουλος Π., Μελιόπουλος (30΄ Λύρατζης), Σκεντεράι (41΄ Γκοτζαμανίδης), Γλέζος (41΄ Κατσούκης), Γαϊτανίδης (53΄ Μωραϊτάκης), Ζουμπουλίδης (80΄ Παπαδόπουλος Λ.), Βοϊλης (41΄ Γκαργκατζαλίδης)

Επόμενη αντίπαλος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι η Αγγλία, την οποία θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και ώρα 14:00".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ