ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανακοινώνει φιλικό με την Ολλανδία η Εθνική

Ανακοινώνει φιλικό με την Ολλανδία η Εθνική
Ελλάδα, Εθνική ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την Ολλανδία θα κοντραριστεί η Εθνική μας σε φιλικό αγώνα στις αρχές Σεπτεμβρίου λίγο πριν την έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας. Η γαλανόλευκη έχει να παίξει ακόμα με Αυστραλία δυο φορές και με τη Ρωσία.

Όσο το δυνατόν πιο έτοιμη θέλει να μπει η Εθνική ομάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας και για το λόγο αυτό αναμένεται να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Ολλανδία στις 2 Σεπτεμβρίου στο Άμστερνταμ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον πρώτο αγώνα που έχει να δώσει με αντίπαλο την Κύπρο στις 7 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι η γαλανόλευκη έχει να πάει στην Αυστραλία για δυο φιλικά ματς στις 4 και 7 Ιουνίου, ενώ θα παίξει και με τη Ρωσία στη Μόσχα στις 6 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα έχει ρεπό την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών, επομένως υπάρχει περιθώριο για φιλικά και ο Μίχαελ Σκίμπε δεν θέλει να χάσει χρόνο, δοκιμάζοντας παραπάνω πράγματα και έχοντας όσο το δυνατόν πιο δεμένο και έτοιμο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Μίχαελ Σκίμπε βρίσκεται στην Ελλάδα, έχοντας συνεργασία με τους βοηθούς για το αγωνιστικό σκέλος, τις επόμενες κλήσεις για τα επικείμενα φιλικά, το ταξίδι στη μακρινή Αυστραλία και το σκάουτινγκ των αντιπάλων της Εθνικής μας. Παράλληλα, είναι δεδομένο ότι θα παρακολουθήσει τα πλέι οφ του πρωταθλήματος για να τσεκάρει διεθνείς μας.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ