ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αναδιοργάνωση των Εθνικών ομάδων

Αναδιοργάνωση των Εθνικών ομάδων
INTIME SPORTS

Σύσκεψη με όλους τους ομοσπονδιακούς προπονητές. Οι Τσάνας-Ιορδανίδης (Εθνική Ελπίδων), Γκούμας-Μπιζάς (Εθνική Νέων), Γεωργόπουλος-Πανταζής (Εθνική Παίδων), καθώς και οι Μαρσενάρο, Κωστένογλου, Αντωνίου και Καραγκούνης.

Το παιχνίδι με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην Εθνική μας ομάδα, άπαντες περνούν από... κόσκινο τους Μαγυάρους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απασχολούν και άλλα ζητήματα την Ομοσπονδία.

Βασικό θέμα είναι και η αναδιοργάνωση των Εθνικών ομάδων, γι' αυτό την Παρασκευή (27/2) έγινε σύσκεψη με παρόντες όλους τους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Οι Τσάνας-Ιορδανίδης (Εθνική Ελπίδων), Γκούμας-Μπιζάς (Εθνική Νέων), Γεωργόπουλος-Πανταζής (Εθνική Παίδων), οι συνεργάτες του Σέρχιο Μαρκαριάν, οι Μαρσενάρο και Κωστένογλου, ο αναλυτής, κ. Αντωνίου, αλλά και ο επικεφαλής των Εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης, συμμετείχαν στην συνάντηση.

Ο 71χρονος Ουρουγουανός προπονητής των Ανδρών, ενημερώθηκε για τη δομή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, στο οποίο βασίζεται το Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης και η αξιολόγηση και συλλογή ποδοσφαιριστών ηλικίας 13-16 ετών.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ