ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αμφίβολος με Κύπρο ο Δώνης

ΕΛΛΑΔΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2018) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΔΩΝΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2018) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΔΩΝΗΣ EUROKINISSI

Ο Τάσος Δώνης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί τράβηγμα. Αμφίβολη η συμμετοχή του νεαρού επιθετικού κόντρα στην Κύπρο, με την ΕΠΟ να ενημερώνει την Στουτγκάρδη.

Στον "αέρα" βρίσκεται η συμμετοχή του Τάσου Δώνη στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κύπρο για την προτελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Έλληνας επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει απ' τη σημερινή (04/10) προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο στράικερ της Στουτγκάρδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί τράβηγμα, με συνέπεια να θεωρείται αμφίβολος για τον επικείμενο αγώνα της Εθνικής. Ύστερα απ' τη συγκεκριμένα εξέλιξη, η ΕΠΟ θα ενημερώσει, όπως οφείλει βάσει κανονισμών, την Στουτγκάρδη και στη συνέχεια θα γίνει γνωστό αν ο Μίχαελ Σκίμπε μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά.

Ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους έπαιξε με μικρές ενοχλήσεις στο τελευταίο ματς της Στουτγκάρδης ενώ πόνους στο ίδιο σημείο είχε αισθανθεί και στις αρχές της σεζόν. Σε περίπτωση που ο Τάσος Δώνης δεν μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής, τότε ο επικρατέστερος για να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα είναι ο Απόστολος Βέλλιος, αφού ο Κώστας Μήτρογλου είναι ακόμη ανέτοιμος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ