ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αγωνία για Ταχτσίδη

Αγωνία για Ταχτσίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποχώρησε χωλαίνοντας από το "Γ. Καραϊσκάκης" και το φιλικό με την Λευκορωσία. Πάει για μαγνητική, εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει Βοσνίας.

Η Ελλάδα ηττήθηκε με σκορ 0-1 από την Λευκορωσία στο Φάληρο, ωστόσο αυτό μπορεί να αποδειχθεί το μικρότερο κακό για τον Μίχαελ Σκίμπε.

Και αυτό γιατί ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποχώρησε χωλαίνοντας από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", εξαιτίας ενός τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς.

Η εξέλιξη αυτή καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την συμμετοχή του διεθνή κεντρικού μέσου στην αναμέτρηση με την Βοσνία (13/9), για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Ταχτσίδης έφυγε από το γήπεδο με προορισμό το νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητας να βρεθεί στην διάθεση του Σκίμπε για το ματς με τους Βόσνιους.

*Με κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό αποχώρησε και ο Γιάννης Μανιάτης, αλλά δεν φαίνεται να τίθεται μη συμμετοχής του στον αγώνα με την Βοσνία.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ