ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται για υπογράψει ο Ρανιέρι

Monaco's Italian coach Claudio Ranieri gestures during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Monaco (ASM), on September 22, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris.  AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA
Monaco's Italian coach Claudio Ranieri gestures during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Monaco (ASM), on September 22, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA AFP

Το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται στην Αθήνα ο Κλάουντιο Ρανιέρι προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΕΠΟ και ακολούθως να ανακοινωθεί η πρόσληψη του.

Ο διάδοχος του Φερνάντο Σάντος αναμένεται μεθαύριο το βράδυ στην Αθήνα, καθώς έχει μπει στην τελική ευθεία η πρόσληψη του από την ΕΠΟ.

Ο πρώην προπονητής της Μονακό, ο οποίος θα διαμείνει σε ξενοδοχείο της παραλιακής θα έχει συζητήσεις με τον Γιώργο Σαρρή πριν τις τελικές υπογραφές στο συμβόλαιο του.

Ο Ρανιέρι έχει συμφωνήσει για 2+2 χρόνια, ενώ θα συμπεριληφθούν και όροι που θα αφορούν μπόνους που φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του Euro 2016 στη Γαλλία.

Ο 62χρονος προπονητής ανυπομονεί να πιάσει δουλειά, έχοντας ήδη προετοιμάσει το έδαφος για τη συνεργασία του με την εθνική Ελλάδας.


TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ