ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται Ελλάδα για ομιλία σε συνέδριο ο Ζαρντίμ

Monaco coach Leonardo Jardim reacts during the Champions League Group G soccer match between Monaco and Leipzig at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday Nov. 21, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco coach Leonardo Jardim reacts during the Champions League Group G soccer match between Monaco and Leipzig at the Louis II stadium in Monaco, Tuesday Nov. 21, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο τεχνικός της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, θα βρίσκεται στη Λευκάδα στις 22 Μαΐου και θα είναι μαζί με τους Τάκη Λεμονή, Τραϊανό Δέλλα κι Άκη Ζήκο οι ομιλητές του συνεδρίου που διοργανώνει ο Οδυσσέας Νυδρίου.

Ένα χρόνο μετά τον Ραδαμέλ Φαλκάο, ένας ακόμη εκπρόσωπος της Μονακό θα βρεθεί στη Λευκάδα για να μιλήσει σε ποδοσφαιρικό συνέδριο που διοργανώνει ο Οδυσσέας Νυδρίου.

Στις 22 Μαΐου θα βρεθεί στο νησί του Ιονίου - όπως αναφέρει το "Lefkadapress" ο τεχνικός των Μονεγάσκων και πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα είναι εκ των ομιλητών του ποδοσφαιρικού συνεδρίου που διοργανώνει ο Οδυσσέας, καθώς η ομάδα του Νυδρίου έχει αδελφοποιηθεί με αυτή του Πριγκιπάτου, ενώ ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ είναι και ιδιοκτήτης του Σκορπιού.

Δίπλα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ - ανάμεσα στους ομιλητές του σεμιναρίου - θα βρίσκεται ένας ακόμη πρώην "ερυθρόλευκος" τεχνικός, ο Τάκης Λεμονής.

Στο πάνελ θα είναι επίσης ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, και ο πρώην συμπαίκτης του στην ΑΕΚ και νυν διευθυντής των "κιτρινόμαυρων" ακαδημιών, Άκης Ζήκος.

Στη Λευκάδα βρίσκεται ήδη ο γενικός διευθυντής της Μονακό, Φιλίπ Ντοντ, για να διοργανώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκδήλωσης του σεμιναρίου.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ