ΕΛΛΑΔΑ

Ερωτηματικά για την κατάσταση του Χολέμπας

Ερωτηματικά για την κατάσταση του Χολέμπας
Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας αποχώρησε από την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας, όμως στο σάιτ της Ρόμα, ο παίκτης δεν είναι δηλωμένος ως τραυματίας.

Η αλήθεια είναι πως ο Χοσέ Χολέμπας δεν έχει αγωνιστεί με την Εθνική εδώ και αρκετό καιρό, εξαιτίας κάποιων τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει.

Αποκορύφωμα η κάκωση στα πλευρά που υπέστη μέσα στην εβδομάδα και είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προετοιμασία της Εθνικής για να επιστρέψει στην Ιταλία και την Ρόμα.

Γιατροί δεν είμαστε, ούτε παίρνουμε θέση για το θέμα, αλλά υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα στην Ιταλία που προκαλούν ερωτηματικά.

Σύμφωνα με αυτά, ο Χολέμπας κάνει κανονικά προπόνηση με την Ρόμα κάτι που αν ισχύει τότε είναι μία αρνητική εξέλιξη για την εθνική μας.

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο το θέμα κάναμε το αυτονόητο. Μπήκαμε στην ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας, για να δούμε τα νέα της προπόνησης. Εκεί παρατηρήσαμε κάτι που αναμένεται να συζητηθεί.

Γράφουμε αυτούσιο το κείμενο όπως είναι στην επίσημη σελίδα της Ρόμα:

"Τα μέλη της ομάδας που δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις μαζεύτηκαν στο προπονητική κέντρο στις 10:30 το πρωί (26/3) για μία ακόμα προπόνηση.

Μετά το ζέσταμα, το γκρουπ έκανε ασκήσεις, προτού παίξει εσωτερικό διπλό. Τότι, Μαϊκόν, Σπόλι και Στρούτμαν συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Κεϊτά και Σανάμπρια έκαναν φυσιοθεραπεία στην πισίνα.

Οι παίκτες του Γκαρσία έχουν διπλή προπόνηση την επόμενη μέρα".

'Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς, στο κομμάτι με τους τραυματίες, το όνομα του Χολέμπας λείπει.

Παράλειψη ή κάτι άλλο; Είναι κάτι που σίγουρα θα μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες.

Ερωτηματικά για την κατάσταση του Χολέμπας

Τα νέα όπως παρουσιάζονται στο σάιτ της Ρόμα μέχρι τις 10:07 το πρωί της Παρασκευής (27/3).

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ