ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Τρόμαξαν με Ογκουνσότο, πήγε στο νοσοκομείο

Τρόμαξαν με Ογκουνσότο, πήγε στο νοσοκομείο
Ογκουνσότο

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη το Σάββατο (12/3) ο Πάτρικ Ογκουνσότο, καθώς τραυματίστηκε στο ματς της Δόξας Τριλόφου με τη Νίκη Κερασιάς. Είναι καλύτερα στην υγεία του. Τι λέει ο πρόεδρος της Δόξας, Κοσμάς Τσιλιάς, στο Sport24.gr.

Η Δόξα Τριλόφου φιλοξενούσε το Σάββατο (12/3) την πρωτοπόρο Νίκη Κερασιάς για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο επιθετικός των γηπεδούχων, Πάτρικ Ογκουνσότο, τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να κάνει ψαλιδάκι. Έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον αυχένα και στον ώμο.

Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου πέρασε το βράδυ του Σαββάτου (12/3). Ο πρόεδρος της Δόξας Τριλόφου, Κοσμάς Τσιλιάς, μίλησε στο Sport24.gr για την πορεία της υγείας του αγαπημένου Πάτρικ:

"Είναι καλύτερα στην υγεία του. Έμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο για ένα βράδυ, αλλά σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο. Έκανε χθες ζαλάδες και εμετό, αλλά οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί. Ο Πάτρικ είναι καλά και τις επόμενες μέρες θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας". Για την ιστορία η Δόξα Τριλόφου έχασε με 5-0 από τη Νίκη Κερασιάς.

Ο Ογκουνσότο (είναι γεννημένος στις 19/04/1983) έκανε τον Ιανουάριο προπονήσεις με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, αλλά τελικά η Δόξα Τριλόφου ήταν η ομάδα που τον έκανε δικό της.

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ