ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Τραγωδία στην Κρήτη: Έσβησε σε τροχαίο 17χρονος ποδοσφαιριστής

Τραγωδία στην Κρήτη: Έσβησε σε τροχαίο 17χρονος ποδοσφαιριστής

Θρήνος στο τοπικό ποδόσφαιρο της Κρήτης από τον θάνατο σε τροχαίο του Πλάτωνα Χειμωνάκη, παίκτη του Μεταξοχωρίου. Αναβλήθηκε το παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στο Ρωμανό.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (04/09), με τον ποδοσφαιριστή του Μεταξοχωρίου, Πλάτωνα Χειμωνάκη να χάνει τη ζωή του. Αύριο (05/09) θα γίνει η κηδεία του, στις 11:00 στο Μεταξοχώρι, στον Ιερό ναό Αγίου Νικολάου.

Τομοιραίο περιστατικό έγινε στον Περιφερειακό του Ρεθύμνου. Η 22χρονη οδηγός της μοτοσικλέτας, παρά το ελιγμό για την αποφυγή 36χρονης πεζής, την παρέσυρε και στην συνέχεια έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Πλάτωνα, που ήταν συνεπιβάτης. Οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο Πλάτωνας Χειμωνάκης ήταν μόλις 17 ετών και ο χαμός του σκόρπισε θλίψη σε όλη την οικογένεια του Μεταξοχωρίου και όχι μόνο.Το σωματείο κατέθεσε ήδη αίτημα για την αναβολή του σημερινού παιχνιδιού απέναντι στο Ρωμανό για το κύπελλο, πράγμα το οποίο έγινε δεκτό από την ΕΠΣΗ.

Πηγή: grandsport.gr

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ