ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Στη "μάχη" του Κυπέλλου η ΕΠΣ Πέλλας

Στη "μάχη" του Κυπέλλου η ΕΠΣ Πέλλας

Στις 28 Οκτωβρίου ξεκινάει το Κύπελλο στην ΕΠΣ Πέλλας. Δείτε τις 16 ομάδες που θα συμμετάσχουν καθώς και τοποθετήσεις από τις περισσότερες εξ αυτών.

Στα γραφεία της ΕΠΣ Πέλλας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των "16" του Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας, όπου προέκυψαν τα εξής ζευγάρια: Δόξα Εξαπλατάνου – Α.Σ. Πρόμαχοι, Εθνικός Γιαννιτσών – Μ.Α. Πέλλας, Αλμωπός Αριδαίας – Ηρακλής Άσπρου, Δόξα Μελισσίου – Άρης Αμπελειών, Ασπίς Γυψοχωρίου – Δόξα Μανδάλου, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εδεσσαϊκός, Απόλλων Κρ. Βρύσης – Ελπίδα Έδεσσας, Όλυμπος Αψάλου – Μ.Α. Αρσενίου.

Δείτε τι δήλωσαν οι "μονομάχοι":

ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ 2015/16 – 2Η ΦΑΣΗ (16 ΟΜΑΔΕΣ)

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ-Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ:

Ευθύμης Τσόρμπας (αμυντικός): "Κληρωθήκαμε με μια ομάδα με έμπειρους ποσοσφαιριστές και καλό προπονητή,πιστέυω πως θα γίνει ενα πολύ καλο παιχνίδι.Είναι ένα τοπικο ντέρμπι και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση γιατί ο αρχικός μας στόχος είναι να προχωρήσουμε όσο πιο κοντά γίνεται για την κατάκτηση του θεσμού".

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ:

Πόλυς Χαραλαμπίδης (προπονητής): " Οι αγώνες κυπέλλου έχουν πάντα ιδιαίτερη σημασία και είναι πάντα ξεχωριστοί . Εμείς ως ΕΘΝΙΚΟΣ σεβόμαστε και υπολογίζουμε την ομάδα της Π.Πελλας η οποία είναι μια από τις σταθερές και πρωταγωνιστριες ομάδες της Α1 κατηγορίες και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Μπαμπης Σαββάκης (αμυντικός): "Περιμέναμε την κλήρωση για να δούμε ποιά ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στους 16.Η κλήρωση μας έφερε την Π.Πέλλα μια καλή ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε την 1η αγωνιστική και κερδίσαμε.Περιμένουμε να τους ξανακερδίσουμε αλλά μέχρι τότε δουλειά στις προπονησεις.Μακάρι να βοηθήσει ο καιρός και να γίνει το παιχνίδι σε καλό γηπεδο".

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Αντώνης Μαρκόπουλος (επιθετικός): " Αυτή τη στιγμή η ομάδα μου μαζί με τον Ηρακλή Άσπρου βρίσκονται στην πρώτη θέση τις βαθμολογίας με ίδια στατιστικά άρα θα είναι ένα ντερμπυ,εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να γίνει ένας καλός αγώνας.να το χαρεί ο κόσμος που θα έρθει να το παρακολουθήσει και ο καλύτερος να κερδίσει!".

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ

Αντώνης Λυμούσης (β. προπονητή): "Εύχομαι όταν θα γίνει αυτό το παιχνίδι να είναι διαφήμιση για τον Νομό. Σαν ομάδα εμείς είμαστε έτοιμοι. Εξάλλου από τον περσινό τελικό έχουν μείνει παραπονεμένοι οι φίλαθλοι γιατί για ένα ημίχρονο η ομάδα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο. Τώρα θα μετρήσουν και άλλα δεδομένα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά πρέπει να ξέρουν ότι στο Άσπρο ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι".

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ:

Κώστας Χαρμάνας (μέσος): "Θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα γιατί πέρασα 2 χρόνια στις αμπελιες. .μας χαροποιεί ιδιαίτερα που είναι στην έδρα μας.. Οι αμπελιες είναι μια καλό δουλεμένη ομάδα με πολυ καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς. . Για μας φέτος είναι μια καινούργια χρονια με νεο προπονητή. . Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος".

ΑΣΠΙΔΑ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ

ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ:

Πασχάλης Γραμματικόπουλος: " Στο Μάνδαλο φέτος φτιάχνουμε μια νέα ομάδα με πολλά παιδιά από το χωριό που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούσαν στα παιδικά πρωταθλήματα του νομού ,μαζί με κάποιους έμπειρους παίκτες και προσπαθούμε πρώτα να σταθεροποιηθούμε.Η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα αλλά ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας και θα προσπαθούμε κάθε αγώνα να γινόμαστε και καλύτεροι.Όσον αφορά το κύπελλο, μπορεί να φαίνεται οτι ο αγώνας θα είναι εύκολος λόγω της διαφοράς κατηγορίας , αλλά εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Ασπίδας Γυψοχωρίου και να προκριθούμε. Πρέπει όμως να δείξουμε σοβαρότητα γιατί πάντα ο θεσμός του κυπελλου κρύβει εκπλήξεις".

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ:

Γιάννης Ουζούνης (αμυντικός): " Μόνο νίκη και πιστεύω πως θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν με νοιάζει το γεγονός ότι έπαιζα στα Γιαννιτσά πέρυσι γιατί θεωρώ οτι δεν μου φερθήκανε καλά. Και ειλικρινά ένας λόγος παραπάνω που θέλω να προκριθούμε είναι και αυτός".

Tomica Petrov (αμυντικός): " Είμαστε Εδεσσαικός και σε κάθε αγώνα μπαίνουμε για την νίκη.Δεν γνωρίζω την ομάδα που αντιμετωπίζουμε, αλλά εμείς ειμαστε Εδεσσαικός και θα προκριθούμε".

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ. ΒΡΥΣΗΣ-ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ.ΒΡΥΣΗΣ:

Γιώργος Μπρέγκου (μέσος): " Πάνω απ'όλα σεβασμός στον αντίπαλο ανεξαρτήτως δυναμικότητας και κατηγορίας.Στόχος για την ομάδα μας είναι το πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται".

ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ:

Βάιος Στεργιόπουλος (προπονητής): " Κληρωθήκαμε με την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στο νομό Πέλλας και ίσως με το φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Είναι μία καλή ευκαιρία για τους παίκτες μας να αποκομίσουν εμπειρίες με αντίπαλο μία ομάδα της Football League 2. Εμείς θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από τον αγώνα, θα χαρούμε το παιχνίδι και θα επιδιώξουμε να αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια της ομάδα της Κρύας Βρύσης. Εξ΄ άλλου προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε ένα σεβαστό σύνολο που θα έχει μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Ο θεσμός του κυπέλλου είναι μία ευκαιρία να προσθέσουμε παιχνίδια και εμπειρίες αγωνιζόμενοι και με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών".

Γιάννης Κουρκουλούκης (μέσος): "Ειναι δυσκολο παιχνίδι για μας ο αντίπαλος ειναι 2 κατηγορίες πανω και σίγουρα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας αλλα θα παλέψουμε το παιχνίδι".

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ:

Θεόδωρος Καμπαλής τερματοφύλακας): "Η Άψαλος είναι μια ιστορική ομάδα που βρίσκεται χρόνια στις ανώτερες κατηγορίες του νομού μας.Εμείς από τη δική μας μερια ,σαν μια νέα ομάδα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αν και πρώτος στόχος για φέτος είναι το πρωτάθλημα και οι καλές εμφανίσεις".

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ