ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Στη FIFA τη Γιουβέντους ο Διαγόρας

Στη FIFA τη Γιουβέντους ο Διαγόρας
Ρούσσος INTIME SPORTS

Νομικά σε βάρος της Γιουβέντους κινήθηκε ο Διαγόρας. Αιτία για αυτό η μεταγραφή του Άλμπερτ Ρούσσου στη ''Βέκια Σινιόρα'', η οποία δεν έδωσε τα απαραίτητα χρήματα στους Ροδίτες. Τι λέει στο Sport24.gr ο πρόεδρος Κώστας Στεφανίδης.

Με τιμωρία κινδυνεύει από τη FIFA η Γιουβέντους, η οποία απέκτησε από τον Διαγόρα τον Άλμπερτ Ρούσσο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καταβάλει χρήματα στους Ροδίτες. Οι άνθρωποι της ομάδας διεκδικούν τροφεία από τους Ιταλούς και για τον λόγο αυτόν κινήθηκαν νομικά σε βάρος της ομάδας του Τορίνο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Διαγόρα, Κώστας Στεφανίδης, μίλησε στο Sport24.gr για το θέμα και δήλωσε τα εξής: ''Εμείς δεν προσφύγαμε στη FIFA τόσο για τα χρήματα. Είναι θέμα αρχής. Γιατί να καταπατούνται έτσι τα δικαιώματα μιας ομάδας; Αυτά που γίνονταν παλιά στον Διαγόρα ήρθε η ώρα να σταματήσουν. Την υπόθεση χειρίζεται ο κ. Πιλάβιος, ο οποίος είναι πιθανό να είναι ο νομικός μας από εδώ και πέρα. Η Γιουβέντους κινδυνεύει με τιμωρία''.

Αναμένονται πλέον με ενδιαφέρον οι εξελίξεις πάνω στο θέμα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ...

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ