ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

"Ριφιφί" στην ΕΠΣ Πειραιά

"Ριφιφί" στην ΕΠΣ Πειραιά

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, οι οποίοι προσπάθησαν να ληστέψουν το χρηματοκιβώτιο της Ένωσης.

Επίθεση τα ξημερώματα της Τρίτης (5/11) δέχθηκαν τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, από άγνωστους, οι οποίοι προσπάθησαν να ληστέψουν την Ένωση και να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.

Συγκεκριμένα γύρω στις 03.35 σήμανε ο συναγερμός των γραφείων, κι αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από μέλη της διοίκησης, και την αστυνομία που ειδοποιήθηκε αμέσως.

Η αστυνομική δύναμη που κατέφθασε διαπίστωσε ότι οι διαρρήκτες είχαν ανοίξει τρύπα στον τοίχο του λογιστηρίου, διαμέτρου περίπου ενός μέτρου, από την οποία εισήλθαν και στην συνέχεια έψαξαν για χρήματα στο λογιστήριο.

Αφού αχρήστευσαν τα συστήματα συναγερμού προσπάθησαν να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Η νέα επίθεση που δέχονται τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Πειραιά ήταν προσχεδιασμένη αφού οι διαρρήκτες γνώριζαν ότι τις συγκεκριμένες ημέρες υπήρχαν χρήματα στην Ένωση.

Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια, η Σήμανση και η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, άνδρες των οποίων βρίσκονται στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Πειραιά από τις 03.45, το πρωί.

Πηγή: sentrasout.blogspot.gr

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ