ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Προοδευτική: "Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας"

Προοδευτική: "Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας"

Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στον εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω για την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ, εξέδωσε η διοίκηση της Προοδευτικής και καταδικάζει την κάθε μορφή βίας.

Η Προοδευτική εξέδωσε ανακοίνωση και καταδικάζει κάθε μορφή βίας με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω ( 4-1) για την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική και συγκεκριμένα για το περιστατικό που έλαβε χώρα στη θύρα 5 του γηπέδου του Κορυδαλλού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ της Προοδευτικής καταδικάζει το σημερινό (σ.σ χτεσινό) περιστατικό που έγινε στη θύρα 5 και θέλει να τονίσει ότι το άτομο το οποίο εμπλέκεται στο περιστατικό ουδεμία σχέση έχει με τα άτομα που είχε ορίσει η διοίκηση για την σωστή διαφύλαξη του παιχνιδιού και έφεραν το διακριτικό γιλέκο που έγραφε security.

Το πως βρέθηκε το γιλέκο στα χέρια του συγκεκριμένου ατόμου του οποίου η παρουσία είναι πλέον ανεπιθύμητη στα παιχνίδια της ομάδας μας είναι άγνωστο και ήδη ερευνάται από την διοίκηση.

Σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας έχει καταδικάσει κάθε μορφή βίας. Τέλος η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο. Η αψεγάδιαστη παρουσία τους αποτελεί τον καλύτερο οδηγό για τη συνέχεια".

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ