ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

- "Πήγα να τους χωρίσω" - "Μου έριξε πέντε μπουνιές"

- "Πήγα να τους χωρίσω" - "Μου έριξε πέντε μπουνιές"

Ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσολόπουλος έκανε μήνυση στον Αλέξη Γαβριλόπουλο, για τις μπουνιές που φέρεται να δέχτηκε από τον προπονητή. Και οι δύο μιλούν στο Sport24.gr για το περιστατικό μετά τον αγώνα Αστέρας/Πανόπουλο - Αχαϊκή.

Την Κυριακή (29/5) ο Αστέρας/Πανόπουλο υποδέχτηκε την Αχαϊκή σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική. Οι γηπεδούχοι νίκησαν 1-0 με τέρμα στις καθυστερήσεις, αλλά το ματς στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια μετά το σφύριγμα της λήξης, αλλά και μετά το γκολ που σημειώθηκε.

Ο τεχνικός του Αστέρα, Αλέξης Γαβριλόπουλος, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, έριξε πέντε μπουνιές στον παίκτη της Αχαϊκής, Νίκο Τσολόπουλο. Και οι δύο μιλούν στο Sport24.gr για το μεταξύ τους επεισόδιο και δίνουν τη δική τους διάσταση για όσα έγιναν.

Ο προπονητής Γαβριλόπουλος ανέφερε: "Μας έβριζαν χωρίς λόγο. Εγώ το μόνο που πήγα να κάνω ήταν να χωρίσω όσους ενεπλάκησαν στα επεισόδια. Πετύχαμε ένα πεντακάθαρο γκολ και μπήκαν οι αντίπαλοι στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν. Το ένα σπρώξιμο έφερε το άλλο. Αν κάποιος σπρώχτηκε περισσότερο, τι να κάνουμε. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

- "Πήγα να τους χωρίσω" - "Μου έριξε πέντε μπουνιές"

Πάντως δεν έχει βρεθεί κανείς στο παρελθόν να μας κατηγορήσει ότι τον πειράξαμε. Όσο για το επεισόδιό μου με τον ποδοσφαιριστή Τσολόπουλο, αυτός ξέρει την αλήθεια. Να μη δώσουμε άλλη έκταση, δεν αξίζει τον κόπο".

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής Τσολόπουλος, είπε: " Κατέθεσα μήνυση σε βάρος του προπονητή Γαβριλόπουλου. Ο διαιτητής και ο επόπτης ήταν μπροστά στο επεισόδιο και τα έγραψα όλα στο φύλλο αγώνα.

- "Πήγα να τους χωρίσω" - "Μου έριξε πέντε μπουνιές"

Στον αγώνα εγώ ήμουν στον πάγκο και όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια, δεν συμμετείχα σε αυτά. Κάποια στιγμή όμως αποφάσισα να πάω να χωρίσω τους παίκτες και έπιασα τον προπονητή του Αστέρα. Αυτός με κοίταξε και μου έριξε πέντε μπουνιές. Ανεξήγητο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ