ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Οι θέσεις του Γιαρένη για την ΕΠΣΑΝΑ

Οι θέσεις του Γιαρένη για την ΕΠΣΑΝΑ

Η πρώτη παρουσίαση της Ενωτικής Ποδοσφαιρικής Συνεργασίας ΑΝΑνέωση-επιτέλους πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (16/3), με τον Δημήτρη Γιαρένη να αναπτύσσει τις θέσεις του για το μέλλον της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑνέωση-επιτέλους, Δημήτρης Γιαρένης, ανέλυσε το πρόγραμμά του μπροστά σε 38 πρόεδρους και εκπροσώπου των σωματείων της ανατολικής Αττικής, σε εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη (16/3), σε κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Παρόντες, εκτός από τους προέδρους των ομάδων, ήταν ο Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης, ο Δήμαρχος Διονύσου Χ. Ζαμάνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κοκμοτός και ο νυν γενικός γραμματέας την ένωσης Γιώργος Φλαμπουρής. Οι θέσεις του Δημήτρη Γιαρένη για την επόμενη ημέρα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α καταχειροκροτήθηκαν από όλους, ενώ πολλοί από τους παρευρισκόμενους δήλωσαν την στήριξή τους στη νέα αυτή παράταξη.

Οι θέσεις του Γιαρένη για την ΕΠΣΑΝΑ

Ανάπτυξη των ακαδημιών, αξιοκρατία στις μεικτές ομάδες, χορηγικές συμβάσεις και Ενότητα από ΟΛΟΥΣ ήταν οι κύριοι πυλώνες της ομιλίας του υποψήφιου προέδρου Δημήτρη Γιαρένη.

Οι θέσεις του Γιαρένη για την ΕΠΣΑΝΑ
TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ