ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Ο ήρωας της επικής ανατροπής στο Sport24.gr: "Φαντάσου, δεν εκτελώ εγώ τα πέναλτι"

Ο ήρωας της επικής ανατροπής στο Sport24.gr: "Φαντάσου, δεν εκτελώ εγώ τα πέναλτι"

Ο Λευτέρης Μάκρας, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ από το 84ο έως το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μιλά στο Sport24.gr για την εντυπωσιακή ανατροπή του ΑΟ Ιλίου καθώς από εκεί που έχανε 4-3, νίκησε 4-7.

Η αναμέτρηση της Β' ΕΠΣΑ, ανάμεσα στον Άφοβο και τον ΑΟ Ιλίου θα περάσει στην ιστορία. Κυρίως για την εξέλιξή της, με τους φιλοξενούμενους να νικούν 7-4 αν κι έχαναν 4-3 μέχρι το 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Γι' αυτό ευθύνεται ο Λευτέρης Μάκρας, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ, με το πρώτο εξ' αυτών να είναι στο 84ο λεπτό και το τελευταίο (τέταρτο) στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Πρώτο γκολ στο 84', δεύτερο με εκτέλεση πέναλτι στο 88', τρίτο στο 90' και τέταρτο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Αποτέλεσμα; Το 4-3, να γίνει... 4-7!

Το Sport24.gr επικοινώνησε με το πρόσωπο της αγωνιστικής στη Β' ΕΠΣΑ ζητώντας να μάθει πώς ήρθε αυτή τη εξαιρετική του εμφάνιση που οδήγησε σε μυθική ανατροπή του ματς. Άλλωστε έχει τη δική του σημασία, ακόμη κι αν δεν πρόκειται για επαγγελματική ποδοσφαιρική κατηγορία.

"Οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου έδωσαν συγχαρητήρια για τα γκολ και την εμφάνισή μου. Όλη τη σεζόν στον ΑΟ Ιλίου στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και μπορεί να φαίνεται κλισέ, αλλά αυτό το καταφέραμε όλοι μαζί.

Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Τα πέναλτι, φαντάσου, δεν τα εκτελώ εγώ κανονικά. Ο Ανταλής είναι ο εκτελεστής, ο οποίος εκείνη την ώρα μου έδωσε την μπάλα και μου λέει: "Εκτέλεσέ το εσύ (σ.σ το γκολ με το οποίο σημειώθηκε το 4-5). Σε πιστεύω", υποστηρίζει στο Sport24.gr ο πρώτος σκόρερ του τρίτου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ με 14 γκολ, Λευτέρης Μάκρας, αναφερόμενος στην απόδοσή του.

Προφανώς και στο "στρατόπεδο" των νικητών επικρατεί αισιοδοξία. Ευφορία. Τι γίνεται, ωστόσο, σε αυτό των ηττημένων; Όπως εξηγεί ο Λευτέρης Μάκρας, υπέστησαν σοκ με τα διαδοχικά γκολ του:

"Με τα παιδιά από την αντίπαλη ομάδα (σ.σ Άφοβος) δε μίλησα. Δεν ήταν και σε πολύ καλή ψυχολογία μετά το ματς. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και τα παιδιά του Αφόβου δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν σε αυτό που γινόταν. Δέχθηκαν τέσσερα γκολ σε οκτώ λεπτά. Ήταν ένα σοκ γι' αυτούς".

Τύχη; Ικανότητα; Ή μήπως και τα δύο; Από τη στιγμή που το Sport24.gr δημοσίευσε την είδηση, δε σταμάτησε να γίνεται παραλήπτης πειραγμάτων από γνωστούς αλλά και μηνυμάτων από... αγνώστους:

"Η αλήθεια είναι ότι έχω πετύχει άλλη μια φορά χατ-τρικ, αλλά αυτό που έγινε το Σάββατο είναι απίστευτο. Προφανώς και χρειάζεται και τύχη, εκτός από ικανούς συμπαίκτες.

Δέχομαι πολλά πειράγματα από τους συμπαίκτες και τους φίλους μου, αλλά πιο πολύ χαίρομαι για το γεγονός ότι δέχομαι μηνύματα - στο Facebook ως επί το πλείστον - από ανθρώπους που δεν γνωρίζω".

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ