ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Νασιόπουλος και Πασσαλής στον Εδεσσαϊκό

Νασιόπουλος και Πασσαλής στον Εδεσσαϊκό
Εδεσσαϊκός

Πέτρος Πασσαλής και Γιώργος Νασιόπουλος ηγούνται στη νέα προσπάθεια του Εδεσσαϊκού να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο πρώτος ανέλαβε την προεδρία και ο δεύτερος τη θέση του προπονητή, ενδεχόμενο για το οποίο είχατε διαβάσει από τον Μάιο!

Στις 24 Μαρτίου είχατε διαβάσει στο Sport24.gr ότι οι Πέτρος Πασσαλής και Γιώργος Νασιόπουλος ετοιμάζονταν να αναλάβουν ενεργό ρόλο στον Εδεσσαϊκό. Μερικούς μήνες μετά τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι ακριβώς. Ο πρώτος ανέλαβε την προεδρία της ομάδας και ο δεύτερος το πόστο του προπονητή.

Ο Πέτρος Πασσαλής παρουσίασε τον Νασιόπουλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Καταλήξαμε να συνεργαστούμε μαζί του,καθώς πρόκειται για έναν νέο προπονητή, φιλόδοξο και εργατικό που ελπίζουμε να μας δικαιώσει με την επιλογή του. ο Εδεσσαικός είναι υπόθεση όλης της πόλης».

Ο Γιώργος Νασιόπουλος από την πλευρά του είπε: «Η ομάδα έχει ένα όραμα για τη δημιουργία ενός συνόλου ποδοσφαιριστών που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Σκοπός είναι να φτιάξουμε μια ομάδα με μέλλον αντάξια της ιστορίας του Εδεσσαικού. Είναι σίγουρα ένα δύσκολο κομμάτι αλλά πιστεύω πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με σταθερές βάσεις και διάρκεια που θα γράψει την δική της ιστορία.

Εδώ και ένα μήνα περίπου χτίζουμε μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από παιδιά της περιοχής. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο που οι φίλαθλοι μας θα χαίρονται να βλέπουν».

Ο Εδεσσαϊκός συμμετέχει στο Α' τοπικό της Πέλλας. Τελευταία φορά που είχε συμμετάσχει στην Α' Εθνική ήταν τη σεζόν 1996-1997, όταν είχε καταλάβει την προτελευταία θέση και είχε υποβιβαστεί, έχοντας μαζέψει 28 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ