ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Κέρδισε τα ασφαλιστικά η παράταξη Κωνσταντίνου

Κέρδισε τα ασφαλιστικά η παράταξη Κωνσταντίνου

Η παράταξη του Δώρου Κωνσταντίνου, Ενωτική Ποδοσφαιρική Συμμαχία Δωδεκανήσου, κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε για τις εκλογές στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου και η δικάσιμος ορίστηκε για την 1η Ιουλίου

Η παράταξη του Δώρου Κωνσταντίνου, Ενωτική Ποδοσφαιρική Συμμαχία Δωδεκανήσου, κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε για τις εκλογές στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου και η δικάσιμος ορίστηκε για την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με την απόφαση που αφορά την ουσία των πράξεων αυτής της διαδικασίας, υπάρχει θέμα νομιμότητας και για το λόγο αυτό απαγορεύει την κάθε ενέργεια από το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Η ΕΠΣΔ, θα λειτουργεί κανονικά, τα σωματεία μπορούν να εξυπηρετούνται αλλά το διοικητικό συμβούλιο δε θα μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις.

την νομική εκπροσώπηση του Δώρου Κωνσταντίνου στα ασφαλιστικά μέτρα την είχε η δικηγόρος Χάρις Ματσίγκου.

Αναλυτικά η απόφαση.

" Δέχεται αίτημα προσωρινής διαταγής ως προς την επικουρική βάση. Απαγορεύει τις συνεδριάσεις και ειδικότερα τη λήψη αποφάσεων του Δ.Σ., της Εκτελεστικής Γραμματείας των Επιτροπών της Ε.Π.Σ.Δ, έως τη συζήτηση της αίτησης και υπό τον όρο αυτής. Ορίζεται ημερομηνία δικάσιμου 1/7/2013".

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ