ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Η Δόξα Βύρωνος ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάντιτς!

Η Δόξα Βύρωνος ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάντιτς!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε η Δόξα Βύρωνος, στην νέα προσπάθεια που ξεκινάει από φέτος να επιστρέψει στην Γ' Εθνική.

Η ιστορική ομάδα του Βύρωνα ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου Σέρβου μέσου, Μπόζινταρ Τάντιτς, γνωστού στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στην Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, αλλά και ως μέλος των ΟΦΗ, Βέροιας, Νίκης Βόλου.

Ο Τάντιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Ελλάδα από το 2006, όταν πρωτοήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Πανσερραϊκού, έχει 30 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα (2 γκολ), 177 παρουσίες στην Φούτμπολ Λιγκ (16 γκολ) και 47 στην Γ' Εθνική (7 γκολ). Πέρυσι αγωνιζόταν στο τοπικό με τη φανέλα της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μεγάλης -για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου- μεταγραφής:

"Η κυανή θεά ταράζει τα... νερά της Αθήνας ντύνοντας στα μπλε τον Σέρβο παικταρά, Μπόζινταρ Τάντιτς.

Ανέλαβε μετά από δυσκολίες την ομάδα, παραλαμβάνοντας το απόλυτο τίποτα. Ωστόσο, μέσα από προσωπικές ενέργειες, κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο αξιόλογο που πατάει σε γερές βάσεις και δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα να πετύχει. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Δόξας Βύρωνος, Γιάννη Μελά, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του, Γιώργο, έχουν κατορθώσει να ντύσουν στα κυανόλευκα σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Παναγιώτης και Ανδρέας Ατματζίδης.

Οι μεταγραφικές εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ όμως αφού οι γνωστοί επιχειρηματίες μετά από προσωπικές τους ενέργειες κατάφεραν να λάβουν θετική απάντηση από -ακόμη- έναν σπουδαίο άσο που θα κάνει τη διαφορά και θα ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου ακόμη περισσότερο.

Συγκεκριμένα, στην κυανή θεά θα αγωνίζεται στο εξής ο 34χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός, Μπόζινταρ Τάντιτς. Και μόνο να παρατηρήσει κάποιος το βιογραφικό του σπουδαίου άσου θα αντιληφθεί τη σπουδαιότητα της κίνησης από πλευράς διοίκησης, καθώς η ποιότητα του Τάντις είναι σε θέση να ανεβάσει το επίπεδο της Δόξας στο μέγιστο βαθμό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε επαγγελματικό επίπεδο μετράει μονάχα ανόδους στην Super League με τις φανέλες του ΟΦΗ και του Πανσερραϊκού. Πέρα από τις δυο ιστορικές ομάδες, το νέο απόκτημα της Δόξας Βύρωνος έχει αγωνιστεί σε Βέροια, Νίκη Βόλου, Επισκοπή, Αιγινιακό, Ρόδο και στη Σέρβικη Όμπιλιτς έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλους αυτούς τους συλλόγου.

Η κίνηση αυτή δείχνει ότι ο Γιάννης Μελάς και οι συνεργάτες του έχουν σκοπό να επαναφέρουν την ιστορική ομάδα στην ελίτ του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου και να δημιουργήσουν ένα πανίσχυρο σύνολο που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο προκειμένου ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο και να ζήσει και πάλι ένδοξες στιγμές".

Μελάς: "Θα γίνουν ακόμη δυο μεταγραφές υψηλού βεληνεκούς"

Εν τω μεταξύ, με δήλωση του ο πρόεδρος της Δόξας, Γιάννης Μελάς, αποκάλυψε ότι θα γίνουν ακόμη δυο μεταγραφές υψηλού επιπέδου: "Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη το σχεδιασμό μας. Αλλά θα γίνουν ακόμη δυο μεταγραφές υψηλού βεληνέκους που θα μας δώσουν μεγαλύτερη ώθηση, ώστε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία, όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Σκοπός της διοίκησης είναι να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και γι' αυτό το λόγο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ικανό σύνολο, προκειμένου οι φίλοι της Δόξας να χαίρονται να βλέπουν την ομάδα. Η Δόξα ανήκει στα επαγγελματικά σαλόνια και σε βάθος χρόνου θα δούμε εάν το εγχείρημα μας έχει πετύχει".

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ