ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Φιλικό στον Βύρωνα για τον μικρό Παναγιώτη

Φιλικό στον Βύρωνα για τον μικρό Παναγιώτη

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ της Δόξας Βύρωνα και των οργανωμένων οπαδών της, BLUE ARMY, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (10/5) στις 17:00.

Το παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του 5χρονου Παναγιώτη, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Τόσο η διοίκηση, όσο οι παίκτες και οι οπαδοί της ιστορικής ομάδας του Βύρωνα απευθύνουν κάλεσμα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο (ανεξαρτήτως ομάδας και περιοχής), να βρεθεί στο γήπεδο, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα που θα δοθούν στους γονείς του μικρού Παναγιώτη, προκειμένου να συνεχιστεί η νοσηλεία του στο εξωτερικό.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την οικογένεια μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 6983413251

Οπως χαρακτηριστικά γνωστοποιήθηκε: "Την Κυριακή 10 Mαϊου στις 17:00 δίνουμε ραντεβού στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα για ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που δεν έχει νικητή κανέναν άλλο, εκτός του μικρού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ο οποίος κάνει θεραπείες και δίνει την δική του μάχη με την επάρατη νόσο.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει με δίτερμα από δύο επίλεκτες ομάδες των ακαδημιών μας. Στην συνέχεια η αήττητη Blue Army θα αντιμετωπίσει την πρώτη ομάδα. Κλείνουμε με ένα επίσης δυνατό δίτερμα μεταξύ προπονητών των ακαδημιών εναντίον πατεράδων των παιδιών.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς πρέπει να δείχνουμε ότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και δεν αδιαφορούμε για τους γύρω μας. Πρέπει να τους βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Όλοι εκεί. Γιατί ο μικρός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είναι ένας από μας".

Φιλικό στον Βύρωνα για τον μικρό Παναγιώτη
TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ