ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Επεισόδια σε τρία γήπεδα και ένας επόπτης στο νοσοκομείο

Επεισόδια σε τρία γήπεδα και ένας επόπτης στο νοσοκομείο

Σε τρία παιχνίδια στην Πάτρα υπήρξαν επεισόδια, με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές. Ένας επόπτης στο νοσοκομείο, μια λιποθυμία παίκτη από χτύπημα συμπαίκτη του και διακοπή αγώνα λόγω αποβολής έξι ποδοσφαιριστών!

Σοβαρά επεισόδια σε τρία γήπεδα υπήρξαν το σαββατοκύριακο στην Πάτρα στο πλαίσιο των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας με πρωταγωνιστές κυρίως ποδοσφαιριστές!

Το Σάββατο (21/12) έγιναν επεισόδια στο γήπεδο Ροϊτίκων, στο ματς Ροϊτικα-Δόξα Χαλανδρίτσας. Ενώ το σκορ ήταν 4-1 υπέρ των γηπεδούχων, ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων χτύπησε τον επόπτη που διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, το ματς διεκόπη στο 87', όταν στο τέταρτο γκολ των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν έντονα παίκτες της Χαλανδρίτσας και δυο εξ' αυτών μαζί με την συνδρομή δύο φιλάθλων που εισέβαλαν στο γήπεδο χτύπησαν τον επόπτη Πέτρο Νικολακόπουλο.

Ο βοηθός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (χωρίς να ειδοποιηθεί ασθενοφόρο ή αστυνομία) και παρέμεινε για παρακολούθηση.

Λιποθύμησε από χτύπημα συμπαίκτη του!

Στο δεύτερο ματς που έγιναν επεισόδια, ήταν το Αρόη-Αετός 2-2 που έγινε την Κυριακή (22/12) και υπήρξαν άγριες συμπλοκές μεταξύ παικτών!

Μέσα στην ένταση λιποθύμησε από χτύπημα συμπαίκτη του (!) ο Ανδρέας Βακτριτζόγλου που βρισκόταν στον πάγκο του Αετού για ψυχολογικούς λόγους.

Έξι αποβολές και διακοπή αγώνα

Επίσης την Κυριακή (22/12) για την Β' κατηγορία διεκόπη λίγο πριν τη λήξη ο αγώνας στο γήπεδο Σαραβαλίου, μεταξύ της Θέας και του Άρη Κάτω Αχαγιάς που ήταν 2-0.

Παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας μαζί με 2-3 φιλάθλους που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο χτύπησαν τον διαιτητή Γιαννέα και τον βοηθό Τοπάλη με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα.

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής έγραψε πως απέβαλλε έξι παίκτες (σε σύνολο) και έτσι ο αγώνας δεν συνεχίστηκε!

Πηγή: patragoal.gr

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ