ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

"Αυτό το κατασκεύασμα δεν θα περάσει"

"Αυτό το κατασκεύασμα δεν θα περάσει"
INTIME SPORTS

Η απόφαση της ΕΠΟ να κοντραριστούν στα μπαράζ για την άνοδο στη νέα Γ' Εθνική οι ομάδες της Αθήνας με του Πειραιά προκάλεσε την έντονη αντίδραση τους. Οι ομάδες με κοινή τους ανακοίνωση επιτίθενται στην ΕΠΟ. Διαβάστε την ανακοίνωση

Η απόφαση της ΕΠΟ να κοντραριστούν στα μπαράζ για την άνοδο στη νέα Γ' Εθνική οι ομάδες της Αθήνας με του Πειραιά προκάλεσε την έντονη αντίδραση τους.

Επτά σωματεία από την ΕΠΣ Αθηνών και την ΕΠΣ Πειραιά εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για την απόφαση της ΕΠΟ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτό το "κατασκεύασμα δεν θα περάσει".

Η κοινή ανακοίνωση των ομάδων αναφέρει:

" Με μια φωτογραφική απόφαση όνειδος το Δ.Σ. της ΕΠΟ προσπαθεί να απαξιώσει πλήρως το Αθηναϊκό και Πειραϊκό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να "βολέψει" για άλλη μια φορά τις εκλογικές περιφέρειες των μελών του.

Η περίφημη αποκέντρωση και το περίφημο καλό του ποδοσφαίρου κατά την ΕΠΟ είναι να μην ανέβουν υγιείς ομάδες άλλα κάποιες που σε λίγους μήνες θα απαξιώνουν το ποδόσφαιρο με αδυναμία συμμετοχής.

Τότε ως δια μαγείας η ΕΠΟ θα τους επιβραβεύει με το να τους διατηρεί στην κατηγορία όπως έκανε και φέτος .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ;

Να τα χαίρεστε κύριοι αυτά τα μπαράζ! Κάθε μια από τις υπογράφουσες ομάδες έχει πίστη στις ικανότητες της. Δεν μεμψιμοιρούμε ούτε είμαστε ηττοπαθείς. Αλλά και η αδικία έχει κάποια όρια.

Δεν μπορεί ΟΛΗ η Ελλάδα να αγωνιστεί σε ομίλους κατόπιν κλήρωσης και οι πρωταθλήτριες ομάδες των αρχαιοτέρων και ιδρυτικών ενώσεων, οι ομάδες με τον περισσότερο κόσμο να αλληλοεξοντωθούν για να κάνουν κάποιοι κύριοι τα παιχνίδια τους την ώρα που κάποιες πρωταθλήτριες ενώσεων της επαρχίας δε σκοπεύουν καν να αγωνιστούν στα μπαράζ.

Θα πολεμήσουμε τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές με όλες μας τις δυνάμεις και αυτό το κατασκεύασμα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ραντεβού στην ΕΠΟ !

(Με αλφαβητική σειρά)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ".

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ