ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Αρχή με φιλοδοξίες για τον Ατρόμητο Νέας Ζωής - Μεταμόρφωσης

Αρχή με φιλοδοξίες για τον Ατρόμητο Νέας Ζωής - Μεταμόρφωσης

Με ανυπομονησία και πολλή διάθεση για δουλειά ξεκινάει σήμερα Τετάρτη, 17 Αυγούστου, η προετοιμασία του Ατρόμητου Νέας Ζωής – Μεταμόρφωσης ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2016-17!

Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί στο Διαδημοτικό Γήπεδο Μεταμόρφωσης, στις 20:30, όπου θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση των 8 νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του συλλόγου.

Στην προετοιμασία θα ξεκινήσουν 27 ποδοσφαιριστές, συν 5 από το εφηβικό τμήμα με σκοπό να διαμορφωθεί στο τέλος ένα ρόστερ 25-26 ατόμων όπως έχει εισηγηθεί ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Βάλσαμος, ο οποίος μετά την πρώτη πετυχημένη σεζόν στον πάγκο όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στη Γ’ ΕΠΣΑ, ανανέωσε τη συνεργασία του και για τη νέα σεζόν. Ο κόουτς θα έχει στο πλευρό του και φέτος τον Αλέξανδρο Γεωργούλα, προπονητή τερματοφυλάκων.

Αρχή με φιλοδοξίες για τον Ατρόμητο Νέας Ζωής - Μεταμόρφωσης

Βάση του Ατρόμητου, οι Ακαδημίες του

Η βάση του Ατρόμητου Νέας Ζωής – Μεταμόρφωσης δεν είναι το αντρικό τμήμα αλλά οι Ακαδημίες. Από το 2011 (έτος ίδρυσης του συλλόγου), η διοίκηση και οι υπεύθυνοι του τμήματος έχουν ρίξει το βάρος στη δημιουργία μιας υγιούς Ακαδημίας, αποτελούμενης από νέους ανθρώπους με νέες ιδέες στον χώρο του ποδοσφαίρου, με καταρτισμένες γνώσεις, ώστε να μπορούν και να διδάξουν στα παιδιά τα ιδεώδη και ιδανικά του αθλητισμού μέσα από την χώρο του ποδοσφαίρου.

Αρχή με φιλοδοξίες για τον Ατρόμητο Νέας Ζωής - Μεταμόρφωσης

"Ο Ατρόμητος Νέας Ζωής – Μεταμόρφωσης είναι δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων με καινοτόμες ιδέες στον χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο που επιτάσσει ο σύγχρονος τρόπος του αθλητισμού και του αθλήματος, μέσα από σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και εκμάθησης των βασικών αρχών του. Ο σύλλογος δραστηριοποιείται σε όλες τις ηλικίες, από 5 ως 18 ετών, με συμμετοχή σε επίσημα πρωταθλήματα. Αυτή τη στιγμή αριθμούμε κοντά στα 120 μέλη στις Ακαδημίες μας! Απαραίτητη προϋπόθεση για όλους εμάς στον σύλλογο, εκτός από τις αθλητικές επιδόσεις, είναι το μορφωτικό επίπεδο και γι’ αυτό δίνουμε ιδιαίτερη βάση στις επιδόσεις των παιδιών μας στην εκπαίδευσή τους" αναφέρει στο Sport24.gr ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου και προπονητής, Νίκος Αντωνίου.

Να αξιολογήσουν καλύτερα τη δράση του συλλόγου μας

"Σίγουρα η κρίση έχει επηρεάσει την κοινωνία μας κι έτσι δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η στήριξη από την Πολιτεία είναι πλέον μικρότερη και οι σύλλογοι πρέπει να βρουν τις λύσεις μόνοι τους. Όσον αφορά τον Ατρόμητο Νέας Ζωής – Μεταμόρφωσης… Όταν πάει να δημιουργηθεί κάτι νέο, το οποίο ενδεχομένως να αντιτίθεται σε άλλα συμφέροντα στην περιοχή, όλοι το πολεμούν στην αρχή, είτε από καχυποψία, είτε από δόλο. Έτσι και για εμάς, τα πράγματα δεν ήταν… ρόδινα στο ξεκίνημά τους, ούτε είναι τώρα. Παρ’ όλα αυτά είμαστε εδώ, παλέψαμε, μείναμε όρθιοι, αναπτυχθήκαμε και αν είχαμε λίγη περισσότερη στήριξη από τη Δημοτική Αρχή (δεν εννοούμε επ’ ουδενί οικονομική), θα βοηθούσε στην ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών. Ευελπιστούμε σε κάτι τέτοιο στο μέλλον, πιστεύοντας ότι οι υπεύθυνοι θα αξιολογήσουν καλύτερα τη δράση του συλλόγου μας που όλα αυτά τα χρόνια διαφημίζει τον τόπο μας και τον αθλητισμό της περιοχής με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από την τοπική κοινωνία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα".

Αρχή με φιλοδοξίες για τον Ατρόμητο Νέας Ζωής - Μεταμόρφωσης

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει να τρέξουν το πρότζεκτ του Ατρομήτου που από σήμερα μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας. "Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται νυχθημερόν όπως ο προπονητής του Αντρικού, Θανάσης Βάλσαμος, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αλέξανδρος Γεωργούλας, ο έτερος προπονητής Ακαδημιών, Γιάννης Αναστασόπουλος, η υπεύθυνη οργάνωσης και πρώτων βοηθειών της ομάδας μας, Άντζελα Σιούτα, οι άνθρωποι της διοίκησης, ο πρόεδρος Αντώνης Αντωνίου και ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Χαριτόπουλος, με τους οποίους η συνεργασία μας είναι άψογη και αλληλένδετη για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Ο αθλητισμός για εμάς είναι ευχαρίστηση πάνω απ’ όλα".

Αρχή με φιλοδοξίες για τον Ατρόμητο Νέας Ζωής - Μεταμόρφωσης

Tο ρόστερ

Σίφης Βολακάκης / Τερματοφύλακας

Κωνσταντίνος ΑΘανασόπουλος / Τερματοφύλακας

Κωνσταντίνος Ράλλης / Τερματοφύλακας

Δημήτρης Τσακμάκας / Αμυντικός

Σωτήρης Σκευοφύλακας / Αμυντικός

Νίκος Κοίνης / Αμυντικός

Σωτήρης Κολοκοτρώνης / Αμυντικός

Ταξιάρχης Γκαμπέσης / Αμυντικός

Σπύρος Δημητρίτσης / Αμυντικός

Μιχάλης Μέγας / Αμυντικός

Δημήτρης Κόρδας / Αμυντικός

Σταύρος Αγγελακόπουλος / Αμυντικός

Βαγγέλης Καραγιώργος / Αμυντικός

Λεωνίδας Αποστόλου / Αμυντικός

Παναγιώτης Τάγαρης / Μέσος

Χρήστος Ντάλης / Μέσος

Σπύρος Κακαμπάκος / Μέσος

Φώτης Κλείδας / Μέσος

Κώστας Οικονόμου / Μέσος

Σταύρος Κούρβας / Μέσος

Γιώργος Καυκιάς / Μέσος

Γιάννης Στεργιάνος / Μέσος

Ξενοφών Σταμάτης / Μέσος

Γιάννης Μηχανιώτης / Μέσος

Βαγγέλης Αποστολόπουλος / Μέσος

Νίκος Καραγιώργος / Επιθετικός

Μάκης Κρικέτος / Επιθετικός

Δημήτρης Βάν Αμερόγκεν / Επιθετικός

Γρηγόρης Σάκκης / Επιθετικός

Νίκος Κόκκινος / Επιθετικός

Από το Εφηβικό θα ξεκινήσουν

Ερρίκος Αρριστείδης / Τερματοφύλακας

Δημήτρης Σιούτας / Αμυντικός

Γιάννης Κανδρής / Αμυντικός

Θεόδωρος Λιόντος / Μέσος

Χρήστος Κακαβούλης / Μέσος

Δημήτρης Τσερώνης / Επιθετικός

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ