ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Ανησυχία στο Κρυονέρι για τη διεξαγωγή του τελικού ΕΠΣΑΝΑ

Ανησυχία στο Κρυονέρι για τη διεξαγωγή του τελικού ΕΠΣΑΝΑ

Ο ΑΟ Κρυονερίου θέτει την ΕΠΣΑΝΑ προ των ευθυνών της για την ασφάλεια του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης.

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Μακρής θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, ανάμεσα στον ΑΟ Κρυονερίου και τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

Σύμφωνα με τους διοικούντες του ΑΟΚ, η έδρα που έχει επιλεγεί δεν πληροί τα στάνταρ ασφαλείας και με ανακοίνωση της εκφράζει τους προβληματισμούς της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Κρυονερίου:

Την έντονη ανησυχία του ΔΣ του ΑΟ Κρυονερίου, έχει προκαλέσει ο ορισμός του γηπέδου για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ (12 Μαρτιου) μεταξυ του ΑΟΚ και του Ολυμπιακου Αγιου Στεφανου στη Νέα Μάκρη. Τα ερωτήματα που θέτει ο ΑΟΚ προς τη διοργανώτρια ΕΠΣΑΝΑ αλλά και προς τις αρμόδιες αρχές είναι τα εξής:

1. Είναι η χωρητικότητα του γηπέδου ικανή να φιλοξενήσει τους φιλάθλους των 2 ομάδων από τη στιγμή που μόνο ο ΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την παρουσία τουλάχιστον 500 φιλάθλων του;

2. Υπάρχει από την αρμόδια αστυνομική αρχή, άδεια τέλεσης του αγώνα και αν υπάρχει θα είναι η αστυνομική παρουσία ικανή να διαφυλάξει την τάξη μεταξύ 1500 φιλάθλων περίπου;

3. Υπάρχει από την αρμόδια αρχή βεβαίωση καταλληλότητας του γηπέδου.

4. Γιατί δε δόθηκε βεβαίωση καταλληλότητας πριν από 2 εβδομάδες για την τέλεση του αγώνα μεταξύ των ομάδων Αήττητου Σπατών - Δροσιάς στο ίδιο γήπεδο;

5. Γιατί ακόμα οι αρμόδιες αρχές οι οποίες από την 4/3/2014 έχουν ενημερωθεί εγγράφωςγια τα ερωτήματα μας δεν έχουν μέχρι σήμερα απαντήσει εγγράφως για τις ενέργειες τους .

Οι ανησυχίες των ανθρώπων του ΑΟΚ έχουν να κάνουν πρωτίστως με την εξασφάλιση της ασφάλειας των φιλάθλων του,αφού μεταξύ τους θα βρίσκονται και 120 παιδιά των ακαδημιών του και δευτερευόντως με την καθόλα νόμιμη διεξαγωγή του τελικού.

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ