ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Αναβολικά σε γήπεδο των Χανίων

Αναβολικά σε γήπεδο των Χανίων
Αναβολικά

Διαστάσεις παίρνει η είδηση ότι σε γήπεδο των Χανίων βρέθηκε σύριγγα και κουτί που εμπεριείχε απαγορευμένες ουσίες. Τι λέει στο Sport24.gr ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης.

Την περασμένη Τετάρτη (5/11) στο γήπεδο Νεροκούρου, στα Χανιά, διεξήχθη παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα σε δύο τοπικές ομάδες. Την επομένη το πρωί οι καθαρίστριες βρήκαν έξω από τα αποδυτήρια μια σύριγγα καθώς και ένα κουτί με απαγορευμένες ουσίες.

Κινητοποιήθηκαν άμεσα και ενημέρωσαν τους αρμοδίους για την εξέλιξη αυτή. Δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά, για αυτό το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, Γιώργο Βούρβαχη, ο οποίος ανέφερε αρχικά: ''Ενημερώθηκα για αυτό σήμερα (11/11) το πρωί. Ασφαλώς και δεν είναι καθόλου ευχάριστο να μαθαίνεις ότι σε γήπεδο βρίσκονται απαγορευμένες ουσίες. Πρόκειται για τεστοστερόνη, βάση της ενημέρωσης που έχω. Εγώ βγήκα και μίλησα δημόσια για το συγκεκριμένο ζήτημα, κάνοντας έκκληση σε όλους τους ποδοσφαιριστές να αποφύγουν τέτοιου είδους κινήσεις.

Φυσικά και δεν έχουμε ένδειξη ότι κάποιος από τους παίκτες έκανε χρήση της ουσίας αυτής. Είναι αξιοσημείωτο ότι στο ίδιο γήπεδο, το οποίο είναι σε ερημική περιοχή, έγινε άλλο παιχνίδι την Κυριακή (2/11) το απόγευμα. Και το πρωί της ίδιας μέρας ξαναβρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια ανάλογη ουσία''.

Πρόσθεσε λέγοντας: ''Θα πρέπει να κινητοποιηθεί η Αστυνομία, να δει ποιοι κινούνται στη γύρω περιοχή, ώστε να μην παρεισφρύουν από εδώ και πέρα τέτοια στοιχεία''. Ο Χρήστος Βούρβαχης, μάλιστα, είχε βρεθεί την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο του Νεροκούρου, καθώς ήταν προσκεκλημένος για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ