ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Αναβολή αγώνων λόγω online στοιχηματισμού

Αναβολή αγώνων λόγω online στοιχηματισμού
INTIME SPORTS

Δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, μετά από την κίνηση στοιχηματικής εταιρείας να ανεβάσει, παράνομα, το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της.

Στην ΕΠΣ Μακεδονίας απειλούν ότι θα προχωρήσουν στην αναβολή όλων των αγώνων μέχρι να εκλείψει το φαινόμενο του παράνομου στοιχηματισμού στο διαδίκτυο.

Πριν από λίγες ημέρες στοιχηματική εταιρεία ανέβασε στην ιστοσελίδα της, το πρόγραμμα της αγωνιστικής στις κατηγορίες ΕΠΣ Αθηνών και ΕΠΣ Μακεδονίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Goal.

Η κίνηση αυτή έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους της δεύτερης, οι οποίοι έστειλαν επιστολή στον γενικό γραμματέα αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή.

Ο τελευταίος συνεχάρη την ΕΠΣΜ και πρότεινε την αναβολή της αγωνιστικής και ενημέρωσε πως το θέμα έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στο ΣΔΟΕ.

Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει σήμερα μετά τη συνάντηση των προέδρων των δύο ΕΠΣ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.

Είναι η δεύτερη φορά που ανεβαίνουν οι αγώνες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στο διαδίκτυο. Το ίδιο είχε γίνει και πριν από πέντε χρόνια από άλλη στοιχηματική εταιρεία.

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ