ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Εθνικό

Ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Εθνικό
INTIME SPORTS

Η Δόξα Βύρωνα εξέδωσε ανακοίνωση για τον προσεχή αγώνα με τον Εθνικό τονίζοντας πως τόσο οι φίλαθλοι της, όσο και η διοίκηση δεν θα παραστούν στο Ρέντη, λόγω των σοβαρών επεισοδίων στο ματς του Μοσχάτου. Διαβάστε την ανακοίνωση

Η Δόξα Βύρωνα εξέδωσε ανακοίνωση για τον προσεχή αγώνα με τον Εθνικό τονίζοντας πως τόσο οι φίλαθλοι της, όσο και η διοίκηση δεν θα παραστούν στο Ρέντη, λόγω των σοβαρών επεισοδίων στο ματς του Μοσχάτου.

Η ανακοίνωση της Δόξας Βύρωνα αναφέρει:

" Η Διοίκηση του ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ λόγω των σοβαρών επεισοδίων που έγιναν στον αγώνα Μοσχάτο-Εθνικός την Τετάρτη 22-5-2013 και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος χειρουργήθηκε, δεν επιτρέπει στους φιλάθλους του να παραστούν στον αγώνα της Κυριακής στο γήπεδο του Ρέντη πράγμα το οποίο θα κάνει και η Διοίκηση της ομάδας μας παρότι έχει το δικαίωμα από τους κανονισμούς της ΕΠΟ να παραβρίσκεται στο γήπεδο.

Η Αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί για το καθεστώς που προϋπήρχε στους αγώνες του Εθνικού και της έχει ζητηθεί για τα ανωτέρω η συνοδεία της ομάδας μας.

Μέχρι τώρα ο ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ έχει αποδείξει τόσο από πλευρά Διοίκησης, ομάδας όσο και φιλάθλων της, το σεβασμό και την εφαρμογή του Fair Play εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στα πλαίσια λοιπόν του Fair Play, ευχόμαστε και ο αγώνας της Κυριακής με τον Εθνικό να διεξαχθεί σε ένα ήρεμο κλίμα με ευγενή άμιλλα και χωρίς οποιαδήποτε πυροδότηση επεισοδίων πράγμα για το οποίο ηθικός αυτουργός θα είναι ο κ. Αγγελόπουλος.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Το Δ.Σ"

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ