ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Άμιλλα Περιστερίου, μία υποδειγματική Ακαδημία

Άμιλλα Περιστερίου, μία υποδειγματική Ακαδημία

Η Άμιλλα Περιστερίου αποτελεί μια από τις ιστορικότερες ομάδες του Περιστερίου με το έτος ίδρυσης της να χρονολογείται το 1952, κλείνοντας φέτος 63 χρόνια ένδοξης ιστορίας στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Η Άμιλλα Περιστερίου αντιπροσωπεύει μία από τις πολυπληθέστερες και ιστορικές συνοικίες του Περιστερίου, το Μπουρνάζι, και από τις ακαδημίες της έχουν αναδειχτεί ποδοσφαιριστές με μεγάλη καριέρα τόσο σε επαγγελματικό άλλα και ερασιτεχνικό επίπεδο. Η ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα της Άμιλλας Περιστερίου αγωνίζεται στην Β’ τοπική κατηγορίας της ΕΠΣΑ και αποτελεί τα τελευταία χρόνια την ανερχόμενη δύναμη στο ποδόσφαιρο του Περιστερίου άλλα και στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Η Ακαδημία της Άμιλλας Περιστερίου απαριθμεί σήμερα περίπου 200 παιδιά ηλικίας από 5 έως 17 ετών και λειτουργεί σαν το πρώτο βήμα ένταξης στον μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό αλλά και της επαφής με το ποδόσφαιρο και το σύλλογο.

Άμιλλα Περιστερίου, μία υποδειγματική Ακαδημία

Η σταδιακή δημιουργία μιας πραγματικά άρτια οργανωμένης και σωστά στελεχωμένης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, με σωστούς και ρεαλιστικούς προσανατολισμούς για όλα τα παιδιά μέλη, είναι το όραμα και η φιλοσοφία των ανθρώπων της Άμιλλας Περιστερίου. Η δημιουργία για την ακρίβεια τέτοιων συνθηκών ούτως ώστε όλα τα παιδιά να νιώθουν άνετα και ευχάριστα και πάνω από όλα να γυμνάζονται σε ένα περιβάλλον φιλικό, υγιές και ασφαλή.

Η διάπλαση σωστών χαρακτήρων μέσα από την σωστή διαπαιδαγώγηση και καθοδήγηση των παιδιών από τους προπονητές είναι επίσης υψίστης προτεραιότητας για την ακαδημία και βασική επιδίωξη είναι όπως όλα τα παιδιά της σχολής να ξεχωρίζουν ως άτομα με ήθος και αξιοπρέπεια.Επιδίωξη επίσης, είναι σίγουρα η δημιουργία πειθαρχημένων και εργατικών ατόμων, με όνειρα και φιλοδοξίες, αξίες και ιδανικά τα οποία σίγουρα αν αναπτυχθούν σωστά θα βοηθήσουν τα μικρά παιδιά στην πορεία της προσωπικής τους ανέλιξης τόσο ως μαθητές όσο και στην μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα

Άμιλλα Περιστερίου, μία υποδειγματική Ακαδημία

Τα συνθήματα της Ακαδημίας:

«ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ»

«ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

«ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»

«ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΕΠΙΜΟΝΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ»

Πληροφορίες και εγγραφές

Γραφεία συλλόγου: Βορείου Ηπείρου 21, Περιστερι, Γήπεδο Μαζαρακη, Τ.Κ 12133

Στεφος Ηλίας: 6970808695 ( Διευθυντής Ακαδημίας )

Βαρβέρης Αλέξανδρος: 6932338563 ( Α’ Αντιπρόεδρος )

e-mail: [email protected]

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ