ΕΛΛΑΔΑ

Επτά μέτρα για την διαιτησία προτείνει ο Τσίκινης

Επτά μέτρα για την διαιτησία προτείνει ο Τσίκινης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, έστειλε τις προτάσεις του για την διαιτησία στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, στη Super League και την ΕΠΟ. Προτείνει επτά διαφορετικά μέτρα.

Μια ολοκληρωμένη πρόταση με επτά διαφορετικά μέτρα για την διαιτησία έστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, στη Super League και την ΕΠΟ ο άλλοτε διεθνής ρέφερι, Ηρακλής Τσίκινης, ώστε αυτή να μπει και πάλι σε σωστή "τροχιά".

Διαβάστε αναλυτικά τις προτάσεις του:

"1. H Επιτροπή Διαιτησίας Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. να αποτελείται από 3 μέλη μη εν ενεργεία διαιτητές που να κατέχουν σήμα FIFA ή Διαιτητές Α' εθνικής με τουλάχιστον 5έτη θητεία.

2. Να προσληφθεί από την Σούπερ Λίγκα κοινής αποδοχής από όλες τις ομάδες του συνεταιρισμού πρώην Διαιτητής FIFA, όπου θα συμμετέχει στους ορισμούς Διαιτητών –Παρατηρητών της ΕΠΟ και θα ενημερώνει για την πορεία και κατάσταση των Διαιτητών το Συνεταιρισμό. Η Θέση αυτή θα έχει θητεία 1 έτους, και θα αξιολογείται από το Συνεταιρισμό. Επίσης θα είναι αμειβόμενη η θέση.

3. Να μειωθεί ο αριθμός Διαιτητών 22-24 και αντίστοιχα των βοηθών - παρατηρητών

4. Να χρησιμοποιούνται 5 Διαιτητές, όπως ορίζει και η UEFA

5. Να περάσουμε σε ένα στάδιο ημι-επαγγελματικής Διαιτησίας για 2 χρόνια με συμβόλαια διάρκειας 1 χρόνου με μπόνους απόδοσης, αλλά και ρήτρες κακής απόδοσης Διαιτητών. Μετά τα 2 χρόνια στην πλήρη επαγγελματική Διαιτησία.

6. Στην πλήρη και απολυτή Συμφωνία Των Ομάδων για εμπιστοσύνη και ελεύθερη βούληση των παραπάνω οργάνων και λειτουργία της Διαιτησίας.

7. Στην συμφωνία των ομάδων του Συνεταιρισμού ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ για αποφυγή Δημοσίων Εμπρηστικών Δηλώσεων για Διαιτησία.

Με Εκτίμηση

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΙΚΙΝΗΣ

ΠΡΩΗΝ FIFA REFEREE"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ