ΕΠΟ

Χρηματικές ποινές σε Περέιρα, Κασάμι και Μελισσανίδη

Χρηματικές ποινές σε Περέιρα, Κασάμι και Μελισσανίδη
ΕΠΟ INTIME SPORTS

Με χρηματικά πρόστιμα τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τους Κασάμι, Περέιρα, Μελισσανίδη και τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο ματς Κυπέλλου στις 11/3 στο ΟΑΚΑ.

Οι αποφάσεις της τελευταίας συνεδρίασης στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, έγιναν γνωστές την Πέμπτη (30/4), όπου μεταξύ άλλων τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο οι Κασάμι, Περέιρα, Μελισσανίδης και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο ματς Κυπέλλου στις 11/3 στο ΟΑΚΑ.

"- Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π χρηματική ποινή πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ για κάθε πράξη και κατά συγχώνευση επτά χιλιάδες πεντακόσια (7.500) ευρώ. Στον PEREIRA VITOR χρηματική ποινή εννέα χιλιάδες (9.000) ευρώ και στον KASAMI PAJTIM χρηματική ποινή επτά χιλιάδες (7.000) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου με ΑΕΚ στις 11/3).

- Δέχεται ότι οι πειθαρχικά ελεγχόμενοι Δημήτριος Μελισσανίδης και ΠΑΕ ΑΕΚ τέλεσαν την αποδιδόμενη σ' αυτούς με το πειθαρχικό κατηγορητήριο παράβαση. Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ και στη δεύτερη εγκαλούμενη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Υποχρεώνει τον πρώτο εγκαλούμενο να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (δηλώσεις στις 11/3)".

Αναλυτικά οι αποφάσεις που έλαβε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ:

1.Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Γυναικών, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 5-4-2015, μεταξύ των ομάδων ΑΜΠΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕΑΟ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ υπέρ της πρώτης ομάδας με τέρματα τρία-μηδέν (3-0 ). Αφαιρεί από το υπαίτιο σωματείο ΜΕΑΟ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας Ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-2015 και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης βαθμολογικής περιόδου 2015-2016. επιβάλλει σε βάρος του ίδιου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

2. Απαλλάσσει τον Αλέξη Κούγια για τις διαλαμβανόμενες στο σκεπτικό δηλώσεις του και ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 για τις ίδιες δηλώσεις (15/3).

3.Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π χρηματική ποινή πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ για κάθε πράξη και κατά συγχώνευση επτά χιλιάδες πεντακόσια (7.500) ευρώ. Στον PEREIRA VITOR χρηματική ποινή εννέα χιλιάδες (9.000) ευρώ και στον KASAMI PAJTIM χρηματική ποινή επτά χιλιάδες (7.000) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου με ΑΕΚ στις 11/3).

4. Δέχεται ότι οι πειθαρχικά ελεγχόμενοι Δημήτριος Μελισσανίδης και ΠΑΕ ΑΕΚ τέλεσαν την αποδιδόμενη σ' αυτούς με το πειθαρχικό κατηγορητήριο παράβαση. Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ και στη δεύτερη εγκαλούμενη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Υποχρεώνει τον πρώτο εγκαλούμενο να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (δηλώσεις στις 11/3).

5. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΚΡΟΥΣΩΝΟΣ ΠΑΟ πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και του επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων πενήντα (1.050) ευρώ. Κηρύσσει τον β΄ εγκαλούμενο Μ. ΣΗΦΑΚΗ, εκπρόσωπο του σωματείου ΚΡΟΥΣΩΝΟΣ ΠΑΟ, πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Κρουσώνος ΠΑΟ-Εθνικός Πειραιά στις 29/3).

6. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Ρήγας Φεραίος-Βατανιακός στις 22/3).

7. Απαλλάσσει την εγκαλουμένη ομάδα Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ Μ.Γ.Ο. από την κατηγορία (αγώνας Γ΄ Εθνικής Απόλλων Αρναίας-Άρης στις 29/3).

8. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 26-04-2015, μεταξύ των σωματείων ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΓΣ και ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ υπέρ του δεύτερου σωματείου με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3). Αφαιρεί από το σωματείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΓΣ δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Διατάσσει την αποχώρηση του σωματείου ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΓΣ από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και τον υποβιβασμό του στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα. Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ