ΕΠΟ

Βούρβαχης: "Μερική συμφωνία για την αποζημίωση του Ρανιέρι"

Βούρβαχης: "Μερική συμφωνία για την αποζημίωση του Ρανιέρι"
Βούρβαχης INTIME SPORTS

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης, μίλησε για την αναστολή των πρωταθλημάτων, τον "κλειστό" δίαυλο επικοινωνίας με την Πολιτεία και το θέμα του Ρανιέρι.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης, μίλησε στον "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1" για την αναστολή των πρωταθλημάτων, τον "κλειστό" δίαυλο επικοινωνίας με την Πολιτεία και το θέμα της... έκδοσης του διαζυγίου με τον Κλάουντιο Ρανιέρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναβολή των αγώνων: "Δεν άλλαξε τίποτα, απ’ την ημέρα που πήραμε την απόφαση και γι’ αυτό διατηρήθηκε. Περιμένουμε να δούμε πράξεις, απ’ την Πολιτεία και τις ομάδες, ώστε να ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα. Η Δικαιοσύνη έχει ευαισθητοποιηθεί. Απ’ την Πολιτεία δεν είχαμε καμία αντίδραση, ενώ και η Σούπερ Λίγκα έχει ν’ αντιμετωπίσει κάποια εσωτερικά ζητήματα, με την εκλογή νέου προέδρου, ώστε ακολούθως να μας αποστείλουν οι ομάδες κάποιες βεβαιώσεις που ζητάει η Ομοσπονδία...".

Για τις ενστάσεις των ομάδων στο προσχέδιο ανακοίνωσης που ζήτησε η ΕΠΟ: "Οι αντιδράσεις του ΠΑΟΚ, έπειτα από κάποιες τροποποιήσεις που έγιναν, κάμφθηκαν. Παραμένουν μονάχα εκείνες του Παναθηναϊκού. Αν δεν αποστείλει το έγγραφο μέσα στην εβδομάδα, είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Πρέπει να πούμε, βέβαια, ότι γενικότερα η πίεση προς τις ομάδες είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Βλέπετε ότι και η NOVA πιέζει για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα... Είναι αλήθεια ότι κανέναν δεν συμφέρει η διακοπή και δεν μπορεί κανείς να κρύβει την ένδειά του ή το γεγονός πως διαθέτει μία κακή ομάδα πίσω από ανακοινώσεις ή διά μέσου της δημιουργίας ενόχων".

Για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο: "Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το νομοσχέδιο! Εμείς στείλαμε τις προτάσεις μας, αναφερθήκαμε σε κάποια σημεία όπου θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές, έκτοτε όμως δεν είχαμε καμία επαφή. Τώρα ακούω ότι πάει για διαβούλευση. Καταλαβαίνετε ότι, αν θίγεται το αυτοδιοίκητο, τότε θα ενημερωθεί η FIFA και η UEFA".

Για την Εθνική ομάδα και το διαζύγιο με τον Ρανιέρι: "Νομίζω ότι σιγά-σιγά και μετά από την επιλογή του νέου προπονητή, που ψύχραιμα θα κάνουμε, η Εθνική θα ξαναβρεί το δρόμο της. Όσα γράφονται για τον διάδοχο του κ. Ρανιέρι είναι πράγματα του αέρα. «Πετούν» οι μάνατζερ ονόματα... Όσο για το ζήτημα με τον Ρανιέρι, αυτό θα λυθεί. Έχει επέλθει μερική συμφωνία για την αποζημίωση κι εντός της εβδομάδας περιμένουμε να καταλήξουμε στην ολική".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ