ΕΠΟ

Βούρβαχης: "Φυσικά και υπήρξαν απειλές"

Βούρβαχης: "Φυσικά και υπήρξαν απειλές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, αναφέρθηκε στο αν δέχτηκε εκβιασμούς και απειλές, ενώ επανέλαβε την σκέψη του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ. Τι είπε για την εκλογή Γκιρτζίκη.

Στην εκπομπή "Kick Off" του ΣΚΑΪ, μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης και αναφέρθηκε στο αν δέχτηκε εκβιασμούς και απειλές από μέλος της διοίκησης Γκιρτζίκη, ενώ επανέλαβε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ, αν και δεν έχει λάβει ακόμα την τελική του απόφαση. Παράλληλα, χαρακτήρισε αναληθή όσα λέγονται για παράνομη εκλογή του προέδρου της Ομοσπονδίας.

"Φυσικά και υπήρξαν απειλές, και είναι όλα εδώ. Έχω τα μηνύματα. Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα πάνε εκεί που πρέπει", ανέφερε για το αν δέχτηκε απειλή, ενώ για το αν είναι παράνομη η εκλογή του νυν προέδρου της ΕΠΟ απάντησε:

"Είναι αναληθή όλα αυτά. Αυτό αναφέρεται στο καινούργιο καταστατικό. Όμως, την περίοδο που έγιναν οι εκλογές και η ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Γκιρτζίκη, το καταστατικό της ΕΠΟ δεν είχε εγκριθεί από το πρωτοδικείο. Εγκρίθηκε κάπου τον Απρίλιο ή τον Μάιο".

Για το αν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ, σχολίασε: "Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση. Αυτό θα εκτιμηθεί στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει τον Ιούνιο. Ξέρω, όμως, μιλώντας με συναδέλφους, πως πάρα πολλοί επιζητούν αλλαγή στην ΕΠΟ. Εγώ, προσωπικά, είχα πει όταν ερωτήθηκα σχετικά σε μία εκδήλωση τον περασμένο Φλεβάρη πως υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό μου. Ακόμη, ωστόσο, δεν έχω αποφασίσει τίποτα. Μετά το καλοκαίρι θα λάβω την τελική απόφασή μου".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ