ΕΠΟ

Βούρβαχης: "Δεν υπάρχει δημοκρατία, αλλά μονοκρατορία στο Δ.Σ. της ΕΠΟ"

Βούρβαχης: "Δεν υπάρχει δημοκρατία, αλλά μονοκρατορία στο Δ.Σ. της ΕΠΟ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ επανέλαβε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, με δηλώσεις του σε κανάλι της Κρήτης. Έτοιμος να πάει και στον εισαγγελέα αν τον καλέσει. Τι είπε για τον κ. Τοπολιάτη.

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ επανέλαβε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, με δηλώσεις του στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, τονίζοντας ότι στην Ομοσπονδία επικρατούν η μονοκρατορία, ο τρόμος και οι απειλές, ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει σύμβουλος ο οποίος θεωρεί την ΕΠΟ τσιφλίκι του και δεν διέψευσε ότι αναφέρεται στον κ. Τοπολιάτη. Μάλιστα, είπε ότι θα καταθέσει στον εισαγγελέα, εφόσον κληθεί.

"Θέλω να βοηθήσω το ποδόσφαιρο να λειτουργήσει δημοκρατικά γιατί αυτή την στιγμή μέσα στην Ομοσπονδία, στο διοικητικό συμβούλιο, δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει η μονοκρατορία του αποφασίζουμε και διατάσσουμε. Δηλαδή κάποιοι παίρνουν τις αποφάσεις, κάποιοι δημιουργούν προϋποθέσεις τρόμου, απειλούν κάποιους κλπ κλπ. Το έχω πει και παλαιότερα, ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος ο οποίος κάθεται και λέει σε όποιον πάει να του ζητήσει οτιδήποτε «τώρα είμαστε εμείς, κάνουμε εμείς ό,τι θέλουμε»”, ανέφερε αρχικά ο κ. Βούρβαχης.

Γράφτηκε ότι είναι ο κύριος Τοπολιάτης. Δεν το διαψεύσατε...

"Δεν το είπα εγώ, είπαν οι δημοσιογράφοι ότι το βρήκαν από το ρεπορτάζ και είπα “δεν το διαψεύδω. Αφού εσείς το βρήκατε από το ρεπορτάζ, έχει καλώς”. Πρέπει να προσέχουμε και την συμπεριφορά μας, διότι όταν κατέχεις μία τέτοια θέση, ένα τέτοιο αξίωμα πρέπει να σέβεσαι τους πάντες. Η καρέκλα πολλές φορές αποβαίνει μοιραία για πολλούς. Αν δεν είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε και σε αυτά που κάνουμε, ο κύριος αυτός θεωρεί ότι είναι τσιφλίκι του η Ομοσπονδία και είπα ότι δεν ξέρω αν λειτουργεί υπό τις ευλογίες του κυρίου Γκιρτζίκη. Εγώ δεν είπα τίποτα για τον κύριο Γκιρτζίκη, είπα για συγκεκριμένο σύμβουλο".

Για το ενδεχόμενο να καταθέσει στον εισαγγελέα, εφόσον κληθεί, απάντησε: "Τα στοιχεία υπάρχουν, οι μάρτυρες υπάρχουν και αν θέλει η εισαγγελία να τα ψάξει, μπορεί να τα ψάξει και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τα στοιχεία που πρέπει να βρει".

Για την απάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη: "Εγώ δεν κατηγόρησα καμία παράταξη, κατηγόρησα συγκεκριμένο άτομο και είπα ότι με την παρότρυνση αυτού, το συμβούλιο δεν λειτουργεί δημοκρατικά. Εγώ τώρα, τι πόνο να έχω γι' αυτό και λέω αυτό που λέω ή επειδή είπα ότι θα είμαι υποψήφιος. Μήπως αυτό τους πείραξε αυτούς; Μάλλον αυτοί πειράχτηκαν από αυτό που είπα εγώ".

Για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου στην ΕΠΟ: "Μετά από ερώτηση που μου έγινε στην γιορτή της Ένωσης, είπα ότι είναι μέσα στις προθέσεις μου, στις σκέψεις μου για να θέσω υποψηφιότητα αλλά είναι σκέψεις και προθέσεις. Τίποτε σίγουρο, τίποτα τελειωμένο. Ως εκ τούτου λοιπόν, λέω κάντε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι. Μιλώ με τους συναδέλφους μου, προέδρους, εκπροσώπους Ενώσεων, συμβούλους και είμαστε σε αναμονή να δούμε τι κατάσταση θα δημιουργηθεί και από εκεί και πέρα είναι μέσα στις σκέψεις μου. Δεν έχω πάρει αποφάσεις. Το είπα, το εξωτερίκευσα, δεν νομίζω ότι είναι αμαρτία ή ότι κάποιος όταν σκέφτεται κάτι, που δεν βλάπτει κανέναν άλλον, απαγορεύεται να το εξωτερικεύσει. Αυτό έκανα κι εγώ".

Για την συμμαχία Μελλισανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζου για τις εκλογές της ΕΠΟ: "Εγώ ούτε έχω τέτοια στήριξη, ούτε έχω κάνει καμία τέτοια συζήτηση. Το μόνο που είπα είναι ότι κύριοι εγώ είμαι ο Βούρβαχης, εγώ είμαι αυτός που ασχολούμαι τόσα χρόνια με το ποδόσφαιρο και πέρασε και μένα από την σκέψη μου και θέλω να γίνω πρόεδρος. Μάλιστα, με έγινε και ερώτηση, “μα με τόσα που συμβαίνουν κλπ” και λέω “κοίταξε να δεις, έχω ζήσει πολλά μέσα στο ποδόσφαιρο, έχω δει πολλά” και πιστεύω ότι έχω τη δύναμη και την ικανότητα να συγκεράσω πολλά πράγματα για να γίνει το ποδόσφαιρο καλύτερο και να ανέβει ακόμη περισσότερο".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ