ΕΠΟ

Βερβεσός: "Η ΕΠΟ δεν κατέθεσε αίτηση για άδεια στους δικηγόρους της"

Βερβεσός: "Η ΕΠΟ δεν κατέθεσε αίτηση για άδεια στους δικηγόρους της"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε τι αποκάλυψε το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, για την εκδίκαση της προσφυγής της Ομοσπονδίας στο ΣτΕ την Τρίτη 5/4.

Ερωτηματικά προκαλούν οι δηλώσεις του νομικού Δημήτρη Βερβεσού για την στάση της ΕΠΟ, την προηγούμενη Τρίτη στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμόReal Fmυποστήριξε ότι την προηγούμενη Δευτέρα 4/4 και την Παρασκευή 1/4 δεν κατατέθηκε αίτηση από την Ομοσπονδία για να πάρουν οι νομικοί της άδεια να εκδικάσουν την προσφυγή την Τρίτη στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Οι κ. Σιώτος και Δαβάκης είχαν ζητήσει αναβολή επικαλούμενοι το γεγονός ότι δεν είχαν πάρει άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο. "Την προηγούμενη Δευτέρα δεν κατατέθηκε στον σύλλογο τέτοια αίτηση. Δεν μας ζήτησαν ποτέ να εκδικάσουν την υπόθεση για να δώσουμε άδεια στους δικηγόρους τους. Τα μέλη της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής τα οποία ήταν εκείνη την ημέρα ορισμένα, δεν έλαβαν στα χέρια τους αίτηση από την ΕΠΟ.

Η εκδίκαση ήταν προγραμματισμένη την Τρίτη. Την προηγούμενη ημέρα το αργότερο, την Δευτέρα έπρεπε να έρθει μία αίτηση ότι ζητούν άδεια για να δικάσουν την υπόθεση. Δεν ζητήθηκε τέτοια άδεια. Τα μέλη με τα οποία μίλησα δεν έλαβαν τέτοια γνώση. Δεν υπάρχει αίτηση με τα στοιχεία που έχουμε, την προηγούμενη Δευτέρα, ούτε την προηγούμενη Παρασκευή. Την Παρασκευή ήμουν εγώ στην Επιτροπή άρα το ξέρω εξ' ιδίας πείρας και μπορώ να σας το βεβαιώσω" τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την ΕΠΟ δεν υπάρχει καμία αντίδραση.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ