ΕΠΟ

Βαριά καμπάνα για τον Βρακά

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με ποινή εξαίρεσης από ορισμούς για 15 μήνες τιμωρήθηκε ο παρατηρητής της ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ κι Ολυμπιακό, Κωνσταντίνος Βρακάς, λόγω πλημμελούς έκθεσης.

Βαριά καμπάνα για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηπείρου, Κωνσταντίνο Βρακά, ο οποίος είχε οριστεί παρατηρητής στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να τον τιμωρήσει με εξαίρεση από τους ορισμούς για τους 15 μήνες λόγω πλημμελούς έκθεσης.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα είχε καταγγείλει τον κ. Βρακά στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, αλλά και στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με διάφορα περιστατικά που συνέβησαν στο ματς και δεν γράφτηκαν από τον παρατηρητή.

Να θυμίσουμε ότι έχει διαγραφεί από τον πίνακα και ο παρατηρητής του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στις δυο ομάδες στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Θεμιστοκλής Βαλσάμης, σχετικά με όσα έγιναν στα αποδυτήρια και δεν γράφτηκαν στην έκθεσή του μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να επιβάλλει στον παρατηρητή του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας AEK-Ολυμπιακός, Κωνσταντίνο Βρακά, την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) μηνών (αριθμός απόφασης 150/2017)".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ