ΕΠΟ

Τζώρτζογλου: "Τρόφιμοι φυλακών στον τελικό του Κυπέλλου"

Τζώρτζογλου: "Τρόφιμοι φυλακών στον τελικό του Κυπέλλου"

Τι είπε για τον τελικό του Κυπέλλου και τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Επίθεση στην ΕΠΟ αλλά και τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή εξαπέλυσε ο Νίκος Τζώρτζογλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ που είναι σε εξέλιξη στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Αναφερόμενος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, είπε. «Όπως μου είπαν και πρόεδροι από Ενώσεις στις εξέδρες οι περισσότεροι ήταν τρόφιμοι των φυλακών. Γιατί δεν τον κάνατε στο προαύλιο του Κορυδαλλού, ποιο οικονομικά θα σας έρχονταν; Όπως το πάει ο Κοντονής του χρόνου ο τελικός θα γίνει χωρίς ποδοσφαιριστές» είπε.

Επίσης, επιτέθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού. «Ο Κοντονής το έχει παρακάνει. Είναι πρόεδρος αδειοδοτήσεων, πρόεδρος εφέσεων. Αρχιδιαιτητής. Και επειδή η εθνική πάει κατά διαόλου το πιθανό είναι να γίνει και ο επόμενος προπονητής».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ σημείωσε ο Νίκος Τζώρτζογλου. «Γίναμε ένα σούπερ μάρκετ, ένα μπακαλικο. Αντί να αγοράζουν πατάτες αγοράζουν συνειδήσεις. Το αυτοκίνητο είναι ένα σαραβαλάκι. Αυτό το κόκκινο αυτοκινητάκι κάποιοι θέλουν να το βάψουν μαύρο κίτρινο πράσινο. Έγώ το θέλω μπλε αυτό το αυτοκινητάκι. Αυτό το κάρο που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να αλλάξει, όχι να βαφτεί άλλο χρώμα. Θέλει επισκευή και μετά πέταμα. Αν πάει έτσι θα βρωμίσει την χωματερή. Με καινούργια ανταλλακτικά όμως. Όχι με φαντάσματα του παρελθόντος. Όχι με μπράβους».

* Το Sport24.gr παρακολουθεί από το κτίριο της ΕΟΕ την γενική συνέλευση της ΕΠΟ και θα σας ενημερώνει.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ