ΕΠΟ

Το Σάββατο το πρωί επιστρέφει από Ελβετία ο Σιδηρόπουλος

Το Σάββατο το πρωί επιστρέφει από Ελβετία ο Σιδηρόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν ορίστηκε την 5η αγωνιστική λόγω κωλύματος. Φαβορί ο Δωδεκανήσιος για το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ με αουτσάϊντερ τον Παπαπέτρου

Στην Ελβετία όπου πήρε μέρος στα τεστ φυσικής κατάστασης των διαιτητών της «ελίτ» κατηγορίας τηςUEFAόπου ανήκει, βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ορίστηκε στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα 26/9. Ο διεθνής ρέφερι επιστρέφει το Σάββατο 24/9 το πρωί και δεν ήθελε να ρισκάρει ενδεχόμενο τραυματισμό.

Με δεδομένο λοιπόν, ότι δεν υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής, η επιτροπή ορισμού επέλεξε να ορίσει ξανά νέους διαιτητές και να έχει έτοιμο τον Τάσο Σιδηρόπουλο για τα δύσκολα. Και όπου δύσκολα το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ σε μία εβδομάδα.

Ο Σιδηρόπουλος που δεν θα έχει υποχρεώσεις στους αγώνες του Champions League μέσα στην εβδομάδα αφού ορίστηκε στην πρεμιέρα στο παιχνίδι Μπριζ - Λέστερ, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από τον πίνακα των διεθνών διαιτητών στον οποίο ανήκουν οιΚαλογερόπουλος, Αρετόπουλος, Μάνταλος, Κύζας, Κομίνης, Παπαπέτρου με αουτσάϊντερ τον τελευταίο.

Για τον Σιδηρόπουλο οι απόψεις διίστανται για το αν έχει τιμωρηθεί για την διαιτησία του στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό, πριν από δύο αγωνιστικές.

Ακόμη και να έχει παραπεμφθεί σύμφωνα με την βαθμολογία του παρατηρητή Μανώλη Γιανναδάκη, αυτό δεν εμποδίζει την Επιτροπή Ορισμού της ΚΕΔ να του δώσει παιχνίδι καθώς η έκθεση των παρατηρητών δεν είναι δεσμευτική.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ