ΕΠΟ

Το Σάββατο οι ανακοινώσεις για την "Επιτροπή Εξομάλυνσης"

Το Σάββατο οι ανακοινώσεις για την "Επιτροπή Εξομάλυνσης"
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνέντευξη Τύπου στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (29/10) στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, όπου θα γίνουν οι ανακοινώσεις για την "Επιτροπή Εξομάλυνσης".

Η ώρα της ανακοίνωσης για την σύνθεση της "Επιτροπής Εξομάλυνσης" έφτασε… Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα παραχωρήσει το Σάββατο (29/10) στις 12:00 συνέντευξη Τύπου.

"Σας ενημερώνουμε ότι συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα παραχωρήσει ο κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης, το Σάββατο 29/10/2016 και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδή", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή στην "Επιτροπή Εξομάλυνσης" του Αλέξη Δέδε που θα "τρέχει" την ΕΠΟ μέχρι τις 31 Μαΐου, του Γιώργου Μπίκα που θα αναλάβει την διαιτησία, του Ζήση Βρύζα που θα έχει την εποπτεία των εθνικών ομάδων.

Ακόμη στην Επιτροπή θα είναι δύο δικηγόροι, ένας από τους οποίους θα είναι ο Ελληνοϊταλός Άντζελο Ρηγόπουλος και θα αναλάβουν τις αλλαγές στο καταστατικό, στον εκλογικό νόμο και τους νόμους και ο πρόεδρος.

Στην επιτροπή δεν θα είναι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

"Δεν θα είμαι διοικούσα. Κατευθύνσεις θα δίνω και θα κάνω και μια κάποια εποπτεία με την καλή έννοια εκ μέρους της ΦΙΦΑ", ανέφερε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ