ΕΠΟ

"Το ποδόσφαιρο ενώνει"

"Το ποδόσφαιρο ενώνει"

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησαν στην Κωνσταντινούπολη ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας, Παυσανίας Παπανικολάου με ανθρώπους της τουρκικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησαν σήμερα (2/10) στην Κωνσταντινούπολη ο Πρόεδρος, Γιώργος Γκιρτζίκης και ο Εκτελεστικός Γραμματέα,ς Παυσανίας Παπανικολάου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Αντιπρόεδρο της τουρκικής Ομοσπονδίας, Σερβέτ Γιαρντίμτσι, τον Γενικό Γραμματέα, Καντίρ Καρντάς και τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό, Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά:

"Σας ενημερώνουμε ότι συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο Πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας Servet Yardımcı, τον Γενικό Γραμματέα Kadir Kardas και τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό Fatih Terim.

Η συνεργασία των δύο Ομοσπονδιών αφορά στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας και εν γένει στη λειτουργία τους. Επίσης πρόκειται να πραγματοποιηθούν δράσεις στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχουν οι δύο Ομοσπονδίες.

Ο κ. Γκιρτζίκης δήλωσε σχετικά με την έναρξη συνεργασίας: «Είχαμε παραδοσιακά καλές σχέσεις με την Τουρκική Ομοσπονδία, στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στις διεθνείς Συνομοσπονδίες. Προχωράμε ένα βήμα παραπέρα, εμβαθύνοντας αυτή τη συνεργασία, προκειμένου να υλοποιήσουμε κοινές δράσεις με αμοιβαίο όφελος. Το ποδόσφαιρο ενώνει, είναι ο καλύτερος πρεσβευτής ανάμεσα στους λαούς».

"Το ποδόσφαιρο ενώνει"

"Το ποδόσφαιρο ενώνει"

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ