ΕΠΟ

Το μήνυμα στους παράγοντες και το... μωράκι!

Το μήνυμα στους παράγοντες και το... μωράκι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ζήτησε ηρεμία από τους παράγοντες των ομάδων για την διαιτησία. Δεν ξέχασε το μωράκι του, ενώ φοβερή ήταν η ατάκα του Γιώργου Μπίκα.

Ηρεμία και αυτοσυγκράτηση ζήτησε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης προς τους παράγοντες των ομάδων, σε πηγαδάκι με τους δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση των μελών της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις των ομάδων και των παραγόντων για τη διαιτησία ,τόνισε πως "και η Θάτσερ όταν ήθελε να σταματήσει την βία, από τους παράγοντες ξεκίνησε", για να αναφερθεί στην συνέχεια στο... μωράκι: "Φεύγω γιατί με περιμένει και το μωράκι στην Κύπρο. Έχω να το πάω κάπου".

Στη συνέχεια, διέψευσε τα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία η αμοιβή των μελών θα είναι της τάξης των 15.000€ μηνιαίως, λέγοντας πως θα πληρώνονται ορισμένα έξοδα.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΜΠΙΚΑ

Από την πλευρά του ο νέος υπεύθυνος διαιτησίας, Γιώργος Μπίκας, δήλωσε πως ανέλαβε το ρόλο αφού αποδέχθηκαν τους όρους του, ενώ πέταξε και την κορυφαία ατάκα πως άναψε ένα κεράκι σε εκκλησία ερχόμενος στα γραφεία της ΕΠΟ. Τέλος ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ανακοίνωσε την κατάργηση του ισπανικού μοντέλου διαιτησίας και έδωσε την ανάθεση στον κ. Μπίκα.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ