ΕΠΟ

Το Ειρηνοδικείο αποφασίζει για τις εκλογές της ΕΠΟ

Το Ειρηνοδικείο αποφασίζει για τις εκλογές της ΕΠΟ
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, κατέθεσε χθες (16/8) προσφυγή, ζητώντας της αναβολή των εκλογών και είμαστε εν αναμονή της απόφασης του Ειρηνοδικείου για το αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Το Ειρηνοδικείο Αθηνών θα αποφασίσει για την τύχη των εκλογών της ΕΠΟ και αν υφίσταται κίνδυνος αναβολής τους, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για αύριο το πρωί (18/8). Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, κατέθεσε χθες (16/8) προσφυγή, ζητώντας της αναβολή των εκλογών και μένει να δούμε αν θα έχει τύχη η κίνησή του.

Η ενέργειά του έγινε ως εκπρόσωπος του ΟΦΗ 94 και ενώ προσφυγή κατέθεσε και η ΑΕ Καταλαγαρίου. Αμφότεροι αναφέρουνπως θεωρούν μη νόμιμη την σύγκλιση της εκλογικής Γ.Σ., θεωρούν παράνομο το καταστατικό στο θέμα των κωλυμάτων και της θητείας των τακτικών δικαστών και ζητούν να μην γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Ομοσπονδίας.

Η συζήτηση των προσφυγών θα γίνει μέχρι αύριο (18/8) και υπάρχει μια αγωνία, ενώ υπάρχει κίνδυνος να γίνει ανάλογη κίνηση και από τον Βίκτωρα Μητρόπουλο. Όπως και να 'χει, μέσα στην ημέρα θα γίνουμε... σοφότεροι, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχουν έρθει μέχρι και από FIFA-UEFA για να δώσουν το παρών στην εκλογική διαδικασία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ