ΕΠΟ

Τι συνέβη στα FIFA Tests Διαιτητών και Βοηθών

Τι συνέβη στα FIFA Tests Διαιτητών και Βοηθών

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των FIFA Tests Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών Super League και Football League. Ο Καλογερόπουλος τραυματίστηκε, ενώ ο Παπαπέτρου ήταν ασθενής.

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των FIFA Tests Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών Super League και Football League (17-19/01/2018), που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Επιμορφωτικών Συγκεντρώσεων Διαιτησίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά στη Super League, σε σύνολο 20 Διαιτητών που έλαβαν μέρος, 19 πέρασαν το Interval Test της FIFA και ένας (Θάνος) το – Yo – Yo Test (100% επιτυχία). Επίσης, δύο Έλληνες Διαιτητές, οι κ. Σιδηρόπουλος και Παπαδόπουλος θα συμμετάσχουν στο UEFA Elite Round. Ένας Διαιτητής FIFA, ο κ. Καλογερόπουλος, τραυματίστηκε, ενώ ο κ. Παπαπέτρου ήταν ασθενής.

Ύστερα από το πέρας των εν λόγω δοκιμασιών, ο κ. Θάνος θα συμμετάσχει στη λίστα της 1ης κατηγορίας, ενώ οι κ. Καλογερόπουλος και Παπαπέτρου θα λάβουν μέρος σε  Test φυσικής κατάστασης όταν αποθεραπευτούν.

Αναφορικά με τους Βοηθούς Διαιτητές, σε σύνολο 54 συμμετεχόντων (δε συμμετείχε ο κ. Καραβασίλης), 50 έλαβαν μέρος στο FIFA Test και πέτυχαν οι 48 (απέτυχαν δύο, οι κ. Λάμπρου και Απτόσογλου), δηλαδή η επιτυχία έφτασε στο 96%. Τέσσερις Βοηθοί έλαβαν μέρος στο ARIET Test και το πέρασαν με επιτυχία.

Απόλυτη η επιτυχία για τους Διαιτητές της Football League: Από τους 59 της κατηγορίας, έλαβαν μέρος στο FIFA Test οι 55 και πέρασαν όλοι.  Από τους τέσσερις απόντες, οι τρεις ήταν τραυματίες και ένας απουσίαζε διότι είχε οριστεί να διευθύνει αγώνα της FL την Τετάρτη 17/01, οπότε θα λάβει μέρος στα Test της Γ΄ Εθνικής την επόμενη εβδομάδα.

Στο 100% έφτασε η επιτυχία και για τους Βοηθούς Διαιτητές της FL, αφού πέρασαν τα Test και οι 114 συμμετέχοντες. Από το σύνολο των 120 της σχετικής λίστας, δεν έλαβαν μέρος έξι, οι τέσσερις λόγω τραυματισμού και δύο επειδή είχαν οριστεί σε αγώνες.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

'Υιοθετείται' η ακριτική Κίναρος, μαζί και η μοναδική κάτοικος

Σε σημαντική πρωτοβουλία προχωρά η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες της μόνιμης κατοίκου της Κινάρου - Τι είχε πει η μοναδική φύλακας-άγγελος της ακριτικής βραχονησίδας στο News24/7

Τον Ευθύμη Μπακατσιά τον χαιρετάνε μόνο στις εφορίες

Μια συζήτηση γεμάτη μπασκετικές αναμνήσεις και μπόλικη αυτογνωσία.

ΗΠΑ: Να εγκαταλείψει η Αλβανία τη διχαστική ρητορική του παρελθόντος

Η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια του κ. Ράμα

Ο Clint Eastwood έφτιαξε την πιο περίεργη ταινία του μήνα

Είδαμε και σχολιάζουμε τις ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Φεβρουαρίου.

Όσκαρ 2018: Όταν οι σταρ μιλούν για πολιτική

Στα 90 χρόνια της απονομής των Όσκαρ, δεν ήταν λίγοι οι βραβευθέντες που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το βήμα των βραβείων για να εκφράσουν τις πολιτικές τους θέσεις. Αυτές είναι οι πιο δυνατές "πολιτικές ομιλίες" στην ιστορία των Όσκαρ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24