ΕΠΟ

Την Τρίτη τα τεστ των διαιτητών για τη FIFA

Την Τρίτη τα τεστ των διαιτητών για τη FIFA

Οι διεθνείς διαιτητές και υποψήφιοι προς διεθνοποίηση ενημερώθηκαν πως την Τρίτη (26/9) θα περάσουν από τεστ για τη FIFA ενώ ο Περέιρα κάλεσε και τους ρέφερι της Super League σε σεμινάριο την ίδια μέρα.

Την Τρίτη (26/9) θα περάσουν από τεστ οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές αλλά και όσοι είναι υποψήφιοι προς διεθνοποίηση σύμφωνα με σχετική ενημέρωση που τους έγινε. Θα τρέξουν τεστ FIFA ενώ θα δώσουν και γραπτές εξετάσεις στα αγγλικά.

Μετά την ολοκλήρωση τους η ΚΕΔ θα κάνει τη πρόταση της για τους διεθνείς διαιτητές για το 2017. Εκεί όπου σίγουρα υπάρχει μια κενή θέση μετά τον υποβιβασμό του Κύζα στη Football League ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να υπάρξει και δεύτερη κενή θέση.

Την ίδια μέρα ειδοποιήθηκαν να βρίσκονται στην Αθήνα και οι υπόλοιποι διαιτητές της Super League για ένα σεμινάριο ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και παρατηρήσεις από πλευράς Περέιρα για τις κακές διαιτησίες που είχαμε το προηγούμενο διάστημα και ιδίως την τελευταία αγωνιστική.

 

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

6 μπαρ στις Κυκλάδες που επιβάλλεται να επισκεφτείς

Ένα island hopping με προορισμό τα μπαρ τα οποία έχουν γράψει την δική τους ιστορία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24